TRIPLA KRUNA ZA PSŽ: Ibrahimović se nije odvajao od pehara! (FOTO) (VIDEO)

Fudbaleri Pari Sen Žermena osvojili su Kup Francuske pobedom nad Okserom u finalu sa 1:0

  • 0

Fudbaleri Pari Sen Žermena osvojili su Kup Francuske, pošto su u finalu savladali Okser sa 1:0 golom Edisona Kavanija u 64. minutu.

Ibrahimović i drugovi došli su do pobede čime su objedinili titule u Francuskoj. Pored titule u prvenstvu i Liga Kupa, trofejnoj sali na Parku Prinčeva pridodali su i pehar Kupa Francuske.

Gol odluke dao je Urugvajac Edison Kavani, koji je iskoristio centaršut Van der Vila sa desne strane. Vrhunski je reagovao u šesnaestercu i udarcem glavom zatresao je mrežu Oksera.

PSŽ je totalno dominirao na utakmici, imao je posed lopte od čak 75% i pet puta su šutirali u okvir gola, za razliku Oksera, koji je samo dva puta uputio šut ka golmanu ekipe sa Parka Prinčeva.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Parižani su do kraja sačuvali prednost koju su su stekli golom Kavanija i usledilo je veliko slavlje igrača PSŽ-a, na čelu sa Ibrahimovićem, koji je pozirao fotografima sa peharom u ruci.

Meč je sa tribina posmatrao i predsednik Francuske, Fransoa Oland. Pogledajte i sami kako je sve izgledalo u fotografijama.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA