Naša bokserka šokirala svet: Srpkinja pobedila svetsku šampionku i uzela joj sve tri titule!

Nina Stojanović je napravila iznenađenje i postala svetska prvakinja u WBF, WiBF i GBU

  • 15

Jedna od najboljih srpskih bokserki Nina Stojanović oduševila je sportski svet u Srbiji, ali i širom planete. Ona je u subotu uveče u austrijskom Lajbnicu pobedila dosadašnju svetsku šampionku Evu Foreberger i uzela joj tri šampionska pojasa u tri različite verzije - WBF, WiBF i GBU.

Srpkinja je bila bolja tokom svih 10 rundi borbe i na kraju zasluženo pobedila odlukom sudija 2:1 i prisvojila svetsku titulu u supermuva kategoriji, odnosno, do 52 kilograma.

Printskrin: Youtube/MegaPromotionSystem Printskrin: Youtube/MegaPromotionSystem

Imala je Austrijanka koju zovu još i "Zlatna beba" sve na svojoj strani, čitava hala je bila ukrašena u bojama regiona Štajerska iz koga ona dolazi, preko 500 ljudi je navijalo za nju i bodrilo je, ali je naša šampionka ipak bila bolja i tako uspela da šokira sve u Austriji pobedom.

Ipak, po završetku meča je najavljeno da će biti održan i revanš, ali do tada Nina Stojanović je povećala svoj skor u karijeri na sedam pobeda, bez ijednog poraza.

Foto: Darko Popivoda Foto: Darko Popivoda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nista licno

    31. maj 2015 | 12:07

    Bravoooooo

  • Leki

    31. maj 2015 | 13:41

    Svaka cast , Ovo je za svaku pohvalu ! Sve najbolje i jos puno uspeha u Daljem takmicenju. Za Srbiju je svaka pobeda u bilo kojem sportu predivna vest. Samo Napred u Nove Pobede lepotice nasa !

  • Dr. za rock and roll

    31. maj 2015 | 13:49

    UDRI IH PO LABRNJI SVE DO JEDNE SRPSKA SESTRO!!! BRAVO!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA