INTERNET OPET SLAVI SLALOMAŠA MESIJA: Argentinac svojim golom godine izazvao haos! (FOTO) (VIDEO)

Društvene mreže su ponovo poludele nakon još jednog umetničkog dela koje je na terenu pokazao fenomenalni Argentinac

  • 2

Opet je to uradio i verovatno će uraditi ponovo. Ne ovo nije grdnja, već jedno novo divljenje Lionelu Mesiju, tačnije njegovoj veštini da radi sa loptom na fudbalskom terenu sve što poželi.To se još jednom videlo i u finalu Kupa kralja kada je njegova Barselona pobedila Atletik Bilbao 3:1, a njegov prvi pogodak je pravo remek delo.

Mesi predriblao celu odbranu Bilbaa i doneo Barseloni Kup Kralja! (FOTO) (VIDEO)

U subotu je još jednom pokazao kakav je majstor kada je uzeo loptu blizu centra terena i krenuo u slalom. Nizao je igrače iz Baskije jednog za drugim i prosto ga je bilo milina gledati dok to čini. I taman kada vam se učinilo da će izgubiti loptu pronašao je novi trik u rukavu i prošao dalje, a sve to na kraju začinio i golom. Zaista perfektnost na delu.

Istog trenutka kada je to učionio, zapalio je i internet, društvene mreže počele su prosto da bruje o njemu i nejgovom pogotku, a pohvale nisu stizale samo od navijača, već i od mnogih njegovih kolega saigrača koji su bili očarani njime. Predsednik Barselone Bertomeu je Đordi Bertomeu je rekao da je to već sada gotovo sigurno pogodak godine.

Ipak, one najluđe i najsmešnije meme, baš kao što su bile i posle onog bacanja na zadnjicu Boatenga su stigle od navijača. Bilo je tu svega, ali se uglavnom provlačila tema toga kakav je slalom napravio kroz odbranu Bilbaoa, pa su ga upoređivali sa snouborderom ili skijašem, a naravno neizostavna je bila i prozivka na račun Kristijana Ronalda.

INTERNET UMIRE OD SMEHA! Nikad veća sprdnja na račun jednog fudbalera kojeg je Mesi osramotio! (FOTO)

Foto: memedeportes.com Foto: memedeportes.com
Foto: http://1realmadridlife.tumblr.com, Twitter/@FootballFunnys Foto: http://1realmadridlife.tumblr.com, Twitter/@FootballFunnys
Foto: memedeportes.com Foto: memedeportes.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    31. maj 2015 | 17:42

    Ja vise volim nekako ronalda ali ovaj mesi je vanzemaljac!!!

  • ;-)

    31. maj 2015 | 15:26

    Za Ronalda su uptavu. Takav je i Messi bio prosle godine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA