DA LI JE SVET DOBIO NOVOG TAJSONA? Bokser koga ni Kličko nije srušio umalo izbačen iz ringa od udarca! (VIDEO)

Entoni Džošua je u 13 mečeva zabeležio isto toliko pobeda nokautom, a nijedan njegov protivnik nije izdržao više od tri runde

  • 20

Entoni Džošua važi za najvećeg talenta u teškoj kategoriji, a to je još jednom pokazao, kada je u subotu uveče savladao Kevina Džonsona nokautom u drugoj rundi.

Zlatnom olimpijcu iz Londona ovo je bila 13. pobeda nokautom iz isto toliko mečeva, od kojih nijedan nije trajao više od treće runde.

O samoj borbi protiv Džonsona nema potrebe preterano mnogo pisati. Ona je trajala svega pet minuta, ali je za to vreme 36-godišnji bokser dobio žestoke batine od 11 godina mlažeg Džošue. Amerikanac se tokom jedne žestoke serije Britanca našao na konopcima ringa, a malo je falilo da ispadne iz borilišta.

Sudija je u tom trenutku bio prinuđen da prekine meč.

Džonson je iskusni borac, a tokom karijere je ulazio u ring sa čuvenim Vitalijem Kličkom i nije pretrpeo nokaut, već se sasvim solidno držao tokom svih 12 rundi.

Ipak, Džonson nije imao mnogo šansi protiv mlade nade boksa, koja rešava mečeve silovitim nokautima u uvodnim rundama, kao što je svojevremeno to radio Majk Tajson.

Pogledajte kako je Entoni Džošua isprebijao iskusnog boksera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    31. maj 2015 | 20:48

    Podseča malo na Alija,kreče se kao on i visok je,duve ruke i svidja mi se to,da nasrne na protivnika i ne staje dok ga ne obofi.Tu karakteristiku je imao čelični Mike.Mada je Tayson bio mnogo jači.Voleo bi da vidim,kako montira onog naduvankota iz Ukrajine koji je unakazio boks.

  • to je taj.

    31. maj 2015 | 19:27

    ovaj ce poslati onog anti boksera klicka u penziju ako uopste bude smeo da izadje na megdan.

  • Ledeni

    31. maj 2015 | 21:42

    Sjajan bokser ali nikako ne moze da se poredi sa najvecom silom boksa koju je svet video Tajsonom!!! To je bar moje licno misljenje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA