ČUDO IZ ŠAPCA: Mina je prvi put trčala ovu disciplinu, i pobedila je tri godine starije protivnice! (FOTO)

Da u našoj zemlji atletika i te kako živi, najbolje pokazuje 13-godišnja Mina Gajić

  • 5

Na atletskom stadionu Vojne akademije održan je Kup Beograda, na kom je trijumf odnela jedna Šapčanka.

I to na kakav način!

Da u našoj zemlji atletika i te kako živi, najbolje pokazuje 13-godišnja Mina Gajić, koja je poslednjeg majskog dana pobedila u trci na 800 metara, sa vremenom 2:18.

Ono što je zaista impozantno je to što se Mina takmičila protiv devojčica koje su tri godine starije od nje, a pritom nije se ni pripremala jer nikada do sada nije trčala ovu disciplinu!

Njen trener Dejan Bogićević je želeo da vidi kako će se očigledno talentovana Mina, od skoro članica AK Crvena zvezda, pokazati na ovoj deonici, s obzirom da je do sada uglavnom trčala 600 metara... i osvojila više od 200 medalja!

Kup Beograda ujedno je predstavljao i kvalifikacije Kupa Srbije za mlađe junoire i juniroke, tako da će učenica sedmog razreda O.Š. "Nikolaj Velimirović" imati priliku da osvoji novo odličje.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(B.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr.Nele :)

    31. maj 2015 | 20:43

    Apel Ministarstvu sporta da prati ovakve talente i koliko god mogu da ih guraju tako sto ce im pomagati,a ne da kazu svaka cast i nikome nista!

  • TheTrashHero

    31. maj 2015 | 20:32

    Bravo Nina:-)

  • Ivan

    31. maj 2015 | 22:29

    Tužno je što je ovaj talenat morala kao mlađa pionirka da zbog političke situacije pobegne iz grada da bi postigla rezultat. Neka je gradskoj upravi na obraz sve što su uradili ovakvim i sličnim pojedincima zarad jeftinih političkih poena i crkavice za honorare, ali nek znaju da će rezultat i kvalitet isplivati! Svaka čast roditeljima i treneru na upornosti!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA