Fudbaler kog je Zvezda oterala sada vredi deset miliona evra!

I vrlo je moguće da će karijeru nastaviti u Fiorentini

  • 9

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Nikola Maksimović neslavno je završio epizodu na "Marakani", odakle je karijeru nastavio u Torinu.

Angažman u italijanskom klubu mu je prijao i Maksimović je postao jako važan deo odbrane ekipe, u koju je stigao 2013. godine.

Zato ni ne čudi što se našao na meti pojedinih klubova, a "Tutomerkato" javlja da je naredna destinacija povremenog srpskog reprezentativca - Fiorentina.

Ukoliko poznati menadžer Fali Ramadani, kom je Zvezda svojevremeno prodala prava za Maskimovića za oko 2.5 miliona evra zbog evrolicence, uspe da se dogovori sa upravom kluba iz Firence, Maksimović će se preseliti za ne manju sumu od deset miliona evra!

Maksimović: Kako me je Zvezda ucenjivala!

Maksimović je ove sezone odigrao 36 mečeva za Torino, a odlazak iz Zvezde usledio je nakon što je prodat kiparskom Apolonu. Tada je na "Marakani" bio kao pozajmljeni igrač navedenog kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr.Nele :)

    31. maj 2015 | 20:38

    Da je ostao u Zvezdi ili uopste u Srbiji,ne bi vredeo ni 500.000 evra,a da ne pricamo koliko bi dugo izvlacio te pare i ko zna dal bi ih ikada dobio. Tako da Makso srecno i da uzmes sto vise ;)

  • ks

    31. maj 2015 | 21:24

    Skupa drva ove godine

  • katanac bree

    31. maj 2015 | 20:40

    kawasaki raspadaki

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA