NOVA DOMINACIJA BLAŽA SLIŠKOVIĆA: Što sudije nemaju mu*a nama da sviraju penal? (VIDEO)

Trener Širokog imao i više nego zanimljivu konferenciju za medije nakon remija sa Zrinjskim u poslednjem kolu

  • 1

Poslednje kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine donelo je šampionsku titulu Sarajevu, prvu posle osam godina, ali i veliku buru nakon meča Široki Brijeg - Zrinjski.

Meč na Pecari direktno je odlučivao o putniku u kvalifikacije za Ligu Evrope, a završen je rezultatom 1:1. Više razloga za slavlje nakon osovjenog boda imao je Zrinjski koji je zadržao tri boda viška, međutim do njega su stigli iz penala koji je, prema rečima domaćeg tima, bio sporan.

GORELO JE SARAJEVO: Horde zla zapalile grad na proslavi titule! (VIDEO)

Otuda i ne čudi što je trener Širokog Blaž Slišković verbalno napao arbitre na terenu, kao i na konferenciji, dok su glavni sudija Edin Jakupović iz Bihaća i njegove kolege Goran Dujak, Elvis Prošić i Radoslav Kundačina verbalno i fizički napadnuti u gužvi na travnjaku, prilikom ulaska u tunel i u tunelu stadiona Pecara.

Navijači Sarajeva klicali Vinsentu Tanu koji je avionom došao na proslavu titule (VIDEO)

- Ne želim da nam sudije kroje ko će u Evropu. Kada ovo kažem, imam argumente. Na Koševu nam nije sviran očigledan penal. Zatim u Istočnom Sarajevu protiv nas se svira penal kojeg je video samo golub na grani. Pa, pređemo preko toga. Ali, šta je ovo? Pola minute pre nego je sviran penal protiv nas, dogodila su se tri prekršaja na Peki. U jednoj akciji, i ništa. To nije slučajno. To je sramotno - rekao je Slišković na konferenciji i nastavio:

- Ne kažem ja to...ako je bio jedanaesterac sviraj ga u svojoj kući rođenoj. Ali, što to nama ne sviraju penal u Sarajevu? Što to nama sudija nema mu*a svirat jedanaesterac u Sarajevu gde se još lomi? Gde je Široki još prvi.

A podsetite se i legendarnog Sliškovićevof nastupa dok je svojevremeno bio trener Zrinjskog...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA