Alegri dobija otkaz ako Milan ne osvoji titulu

Milan je pao na drugo mesto Serije A, iza Juventusa, a čelnici kluba zameraju treneru da je dozvolio psihološki pad posle eliminacije iz Lige šampiona

  • 0

Trener fudbalera Milana Masimilijano Alegri mogao bi da dobije otkaz u slučaju da "rosoneri" ne osvoje titulu u Seriji A. Prema pisanju italijanskih medija, Alegri je pod velikim pritiskom uprave da mora da sačuva šampionski trofej u vitrini ukoliko želi da i naredne sezone obavlja funkciju trenera Milana.

Milan je nedavno eliminisan u četvrtfinalu Lige šampiona od Barselone (0:0, 1:3), a nakon serije loših rezultata u prvenstvu ekipa je pala na drugo mesto u šampionatu sa bodom manje od lidera Juventusa (65:64).

Tiražni listovi "Gazeta delo sport" i "Korijere dela sera" prenose da su predsednik Adrijano Galijani i ostali čelnici Milana nezadovoljni činjenicom da Alegri nije uspeo da psihološki vrati fudbalere posle serije loših rezultata.

Milan u vanrednom 32. kolu gostuje ekipi Kjeva u Veroni, a u pretposlednjem kolu, 6. maja, sastaju se sa velikim gradskim rivalom Interom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA