UFC šampion izazvao težak udes, pa bežao kroz dvorišta glavom bez obzira! (VIDEO)

Policija je u iznajmljenom vozilu, pored sportske opreme i dokumentacije, pronašla i kondome, ali i pajp sa marihuanom

  • 0

Bivši šampion u ultimejt fajtu (UFC) Džon Džons izazvao je nedavno saobraćajni udes u Albukerkiju, kada je iznajmljenim autom, bjuikovim terencem, prošao kroz crveno svetlo na raskrsnici i sudario se sa dva vozila.

Prema rečima svedoka, Džons je odmah posle incidenta u panici pobegao sa mesta udesa, pomalo dezorijentisan zatrčao se na obližnji travnjak, preskočio ogradu i nestao.

Policajac, koji je u tom trenutku bio van dužnosti, prepoznao je UFC borca, pa je ubrzo izdata poternica za njim. Džons se već sutradan prijavio u policiji, pa je posle saslušanja pušten uz kauciju od 2.500 dolara.

- Momak je jednostavno uskočio u dvorište i pobegao. Nije se zaustavljao. Preskočio je ogradu i nestao - rekao je jedan od očevidaca ovog događaja.

Foto: youtube/printscreen/UFC ON FOX Foto: youtube/printscreen/UFC ON FOX

Srećom, ljudi koji su upravljali vozilima na koje je naleteo Džons prošli su samo sa lakšim povredama. Za volanom jednog od ta dva automobila bila je i žena koja je pretrpela lakše povrede ruke, ali je prebačena u bolnicu iz predostrožnosti, s obzirom na to da je reč o trudnici.

Policija je prilikom uviđaja u vozilu kojim je upravljao Džons pronašla kondome, pajp sa marihuanom, nekoliko MMA šortseva i dokumentaciju na osnovu koje su i identifikovali odbeglog vozača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA