Ćavi se u suzama rastao sa Barsom: Ovo nije zbogom, već doviđenja! (FOTO) (VIDEO)

Legendarnom kapitenu katalonskog kluba priređen je oproštaj na "Kamp Nou"

  • 2

U Barseloni se približava kraj jedne ere. Kapiten i duša ovog tima prethodnih deceniju i po Ćavi Ernandez odlazi iz kluba nakon finala Lige šampiona protiv Juventusa, a tim povodom je u sredu na "Kamp Nou" priređen oproštaj od legendarnog kapitena i klupske ikone.

Prvi čovek katalonskog tima Hoze Marija Bertomeu je rekao da se nada da će ga uskoro ponovo videti u klubu misleći na neku od funkcija, dok je njegov verni partner iz dvojca koji je jedan od najboljih tandema kreativaca koje je fudbal ikada imao Andres Inijesta poručio da je i njega i sve ostale na terenu činio boljim i da mu je dres Barse u srcu i duši zbog čega očekuje skori povratak.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Na kraju je reč uzeo i Čavi koji nije mogao da sakrije emocije i suze prilikom oproštaja, ali je zato poručio svim navijačima da ovo nije zbogom.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Mnogo dugujem klubu. Došao sam ovde sa 11 godina i nikada nisam razmišljao o svemu ovome. Zbog toga srećan. Odlazim u Katar, ali ovo nije "zbogom", već "doviđenja". Brzo ću se vratiti - rekao je Ćavi kome je nakon toga prikazan kratki film o njegovim godinama provedenim u Barseloni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA