TOLE KAO ČAK NORIS: Karadžić ne može da izgubi izbore, može jedino sam da ode!

Ovo tvrdi potpredsednik FSS i bivši predsednik Partizana Ivan Ćurković

  • 17

Posle odluke Sepa Blatera da se povuče sa mesta prvog čoveka FIFA, svi se pitaju šta će biti sa predsednikom FS Tomislavom Karadićem?

Popularni Tole je pre neki dan doneo odluku da raspiše izbore u FSS, na zahtev opozicije, ali prema rečima njegovog dugogodišnjeg saradnika Ivana Ćurkovića ne postoji mogućnost da ih izgubi. Potpredsednik FSS i bivši golman Partizana smatra da Karadžić može samo da ode kao Blater.

TERZIĆ: I mene su oterali kao Blatera!

- Karadžić teško može da izgubi izbore, može jedino sam da ode. Da kaže da mu je dosta svega. Njegova glava može nekome da se svidi ili ne, ali on dobro vodi FSS. To znam iz dugogodišnjeg rada sa njim, a i svoj mandat sam vezao za njega - rekao je Ćurković za Informer.

Podsetimo, u julu će biti održana Skupština FSS, na kojoj će biti utvrđen redosled procedura, a Karadžić je potvrdio da će biti izbora, ali ne pre septembra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kvota 1.01

    4. jun 2015 | 13:13

    Koja panika medju Grobarima, ipak je njima jasno ko im je najbolji strelac ovih godina, bez Toleta su nista. I treba da ode, i to ne zbog odnosa prema Zvezdi ili nekom drugom, mada je pristrasnost prema Partizanu ocigledna, najvise mislim na sudije koje je obucio valjdano, nego je problem reprezentacija koja se raspada. Imamo igrace za cetvrtfinale svetskog a mi ne mozemo na evrropsko u prosirenom formatu. Od 50 zemalja i razne Andore i Lihtenstajne mi takodje ne idemo, tj u toj smo grupi, sramota, od kad je oterao Antica zbog sukoba sa njim, mi lutamo sa trenerima i sve gore od goreg...

  • Савица

    4. jun 2015 | 10:52

    ДА ОДЕ ТОЛЕ ПА ДА ДОЂУ, ЛОПОВИ ЏАЈА И СТОЈКОВИЋ, ТЕТОВИРАНИ СТАНКОВИЋ, НЕ ДАЈ СЕ ТОЛЕ.

  • ozon

    4. jun 2015 | 11:26

    Prošle godine je Fudbalski savez Srbije pozajmio Zvezdi 2,5 miliona da bi mogla da igra medjunarodne kupove. UEFA je to videla pa je zvezdu suspendovala na godinu dana. Pod molbama naših zvaničnika UEFA ih nije izbacila u drugu ligu (pogledajte o tome je pisao Telegraf). To je bilo u junu prošle godine. Sada treba da vrate pare koje in je FSS dao pa smanjuju Toleta da postave nekoga svoga, Džaju, Terzu ili Kokezu, koji će im oprostiti i plus staviti šape na pare FSS.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA