Ivana Zvezdašica i Sandra Partizan uglas: NAŠI POBEĐUJU 3:0!

Najpopularnije navijačice crveno i crno-belih na Fejsbuku predviđaju rezultat i strelce današnjeg derbija. Atraktivna Sandra očekuje golove Tomića, Vukića i Dijare, lepoj Ivani se kao strelci "javljaju" Borha, Kadu i Kasalica

  • 11

Ona je Ivana, zvezda Fejsbuka i devojka koja ima fanova koliko i Jelena Karleuša. Ono po čemu je mnogi prepoznaju je i navijačko opredeljenje, popularna je po nadimku Ivana Zvezdašica. Kao i mnoge kojima je crveno-bela boja u srcu, i Ivanu drma euforija pred današnji okršaj večitih rivala u Humskoj.

Ivana se ne zadovoljava samo plasmanom svojih miljenika u finale Kupa. Želela bi da očitaju još jednu lekciju Partizanu.

- Naravno da Zvezda ide u finale. I naravno da neće braniti pobedu iz prvog meča, već će još jednom nadigrati i pobediti Partizan. Još ubedljivije nego u prvom meču! Biće 3:0 za Zvezdu, a kao strelce prognoziram Borhu, Kadua i Kasalicu! Zvezda je veći klub, ima više navijača i nema dileme da će opet početi da dominira srpskim fudbalom. Idem na utakmicu i bodriću svoj tim do nove pobede! - veliki je optimista Ivana uoči svetkovine srpskog fudbala.

Najpoznatija navijačica Partizana, Sandra Jovanović, alijas Sandra Partizan, veruje da će "crno-beli" pobediti Crvenu zvezdu u revanšu polufinala Kupa Srbije 3:0 i plasirati se u finale!

Njeni miljenici su u zaostaku od dva gola (0:2) pred revanš, ali Sandra Partizan ne sumnja u izabranike Avrama Granta.

- Pobedićemo 3:0 i idemo u finale! Golove će postići moj omiljeni igrač Nemanja Tomić, Zvonimir Vukić i Lamin Dijara! - jasna je popularna navijačica kluba iz Humske.

Ona je poručila da će u sredu od 19:30 sa tribina bodriti svoje ljubimce.

- Bodriću moj Partizan sa istočne tribine - poručila je Sandra.

(A. Grujić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    11. april 2012 | 12:09

    Tacno se vidi koja je d...a,a koja normalna devojka..

  • cupava

    11. april 2012 | 16:19

    navijam za Partizan ali ipak mi je normalna ova Ivana i bas je lepa... a ova bolje da se pokrije

  • atza87

    11. april 2012 | 11:15

    Samo vi uporedjute ovu normalnu i lepu devojku sa ovom D****M, da ne pisem jer necete objaviti ali svi ce razumeti!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA