BESNI I POSLE 15 GODINA: Barselona zbog izdaje ne da Figu da igra za njihove legende!

Zbog prelaska u Real, Portugalac je i dalje nepoželjan bilo gde što ima veze sa katalonskim klubom

  • 2

Čelnici Barselone uputili su zvaničan dopis UEFA da ne dozvole Luisu Figu da igra za mešani tim Juventusovih i Barseloninih legendi protiv ostatka sveta.

I 15 godina kasnije, navijači Barse su besni na Portugalca što je napustio Nou Kamp i 2000. prešao u redove ljutog rivala Reala iz Madrida za sumu od 50 miliona evra.

Figo je u petak trebalo da se nađe u timu koji čine Van der Sar, Ćiro Ferara, Ludovik Žili, Del Pjero, Trezege, Edmilson, Deko, Vijeri i drugi, nasuprot ostatka sveta za koje će nastupati Leman, Pires, Đorkaef, Mijatović, Mekmanaman, Karembe...

Ova utakmica biće svojevrsna najava finala Lige šampiona koje je na programu u subotu. Juve i Barsa će u Berlinu, od 20.45 minuta, da se bore za titulu prvaka Evrope i triplu krunu s obzirom na to da su oba tima osvojila duplu krunu u Italiji i Španiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SAVA

    4. jun 2015 | 18:07

    Koja glupost i prostakluk od Barse, pa Enrike je presao iz Reala kod njih i sad im je trener. To je biznis i hleb od kojeg zive sportisti, gde je veca lova svako bi isao, kao i radnici u firmi.

  • Zzx

    4. jun 2015 | 20:46

    A gde su najveci od svih, Ronaldinjo i Ronaldo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA