FINTA NAPADAČA NJUKASLA: Rekao devojci da ide na odmor, a posle 2 dana se oženio drugom (FOTO)

Senegalac Papis Sise u centru skandala zbog (ne)očekivane svadbe

  • 6
Foto: Facebook/wiwsport.com Foto: Facebook/wiwsport.com

Neverovatna vest dolazi nam iz Engleske! Napadač Njukasla Papis Sise oženio se u Parizu, samo tri dana nakon što je svojoj devojci na Ostrvu rekao da putuje kući na odmor kako bi video porodicu.

Sise se u Njukaslu zabavljao sa misicom Rejčel Graham koja je engleskim medijima istakla da je se poljubila sa Siseom pred njegov polazak na jednomesečni odmor. Ali, nakon što joj se nekoliko dana nije javljao na poruke, postala je zabrinuta.

Briga se ispostavila kao tačna, jer je vrlo brzo na Internetu pronašla fotografiju na kojoj se vidi Siseovo venčanje sa odbojkašicom Dialo Avom na jahti nedaleko od Pariza. Ono što daje poseban šmek slučaju jeste činjenica da je 29-godišnja odbojkašica bila njegova verenica.

Foto: Twitter/Rachelle Graham Foto: Twitter/Rachelle Graham

Njih dvoje su prekinuli prošle godine upravo zbog toga što se sumnjalo da Sise vodi dvostruki život, ali je venčanje dokaz da su se očigledno pomirili. Na venčanju je bilo raznoraznih đakonija, obe porodice supružnika su doletele u Pariz, a Sise, prema navodima svedoka, nije okusio ni kap alkohola jer je vernik.

- Povređena sam i gadi mi se to što se Sise oženio bez mog znanja nakon što smo proveli toliko vremena zajedno. Pogotovo u poslednje vreme. Ali, to je njegov život. Samo je trebalo to da mi u lice kaže - istakla je bivša Mis Njukasla.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA