Bivši igrač Zvezde izazvao haos u BiH: Zbog tetovaže Republike Srpske hoće da ga izbace iz reprezentacije!

Ognjen Vranješ je došao na okupljanje "zmajeva", a novinari su mu uslikali novu tetovažu na bicepsu koja se mnogima nije svidela

  • 16

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ našao se na udaru javnosti u svojoj zemlji nakon što je otkriveno da na ruci ima istetoviranu kartu sa granicama Republike Srpske, a fotografiju toga možete pogledati OVDE.

Igrač turskog Gacijentepa je došao na okupljanje nacionlanog tima sa novom slikom na svom telu, što su fotografi primetili dok su ga slikali, a ova vest je izazvala različite reakcije.

Neki traže da zbog toga istog trenutka bude odstranjen iz tima, dok drugi ne vide ništa sporno u tome šta je istetovirao na svom bicepsu.

Nekadašnji igrač Crvene zvezde bi na predstojećim mečevima po prvi put mogao da zaigra u dresu "zmajeva" zajedno sa svojim bratom Stojanom koji je nosio dres Vojvodine, a sada se našao na spisku selektora Mehmeda Baždarevića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    4. jun 2015 | 23:28

    Svaka cast...njegovo je telo svako ima pravo da voli svoje

  • Bosanac

    5. jun 2015 | 00:16

    Svaka cast majstore! Dusmanima u inat! Ja sam Sarajlija Musliman Bosanac NE Bosnjak cijeli rat tu bio i podrzavam momka gine na terenu, a to Bosnjacima kaljavi Obraz neda, iz ponizenja IM! Elem momak je za Primjer kako se Gine za BIH! Bosnjaci neka vas je stid, drugom suditi a vi izdajnici Najveci! Neka vam je na Kaljavi Obraz!

  • grobari

    5. jun 2015 | 07:05

    Jel ta republika srpska zabranjena ili gde je problem ovde? Voli svoje covek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA