Vujošević zabrinut zbog Murića i srećan zbog Marinkovića!

Trener crno-belih nakon pobede nad Zvezdom tvrdi da njegova ekipa može da pobedi svakog protivnika

  • 5
KK Crvena zvezda - KK Partizan, Duško Vujošević Foto: Marko Todorović

Trener Partizana Duško Vujošević imao je razloga za zadovoljstvo nakon pobede svoje ekipe nad večitim rivalom Crvenom zvezdom (92:82( u poslednjem kolu regularnog dela KLS.

- Zadovoljan sam pobedom i igrom, gledaoci su mogli da uživaju - započeo je izlaganje trener Partizana.

- Falio nam je Milosavljević. Ne volim da ističem pojedince, ali Vanja Marinković je imao vatreno krštenje kao igrač na ovakvim utakmicama - istakao je trener crno-belih.

U četvrtoj četvrtini je povredu ramena doživeo Slovenac Edo Murić.

- Neraspoložen sam zbog povrede Murića, osetio je bol u ramenu sa kojim je imao problema. Sutra ćemo znati šta je u pitanju tačno. Nadam se da neće duže da odsustvuje, biće to veliki hendikep za nas ako ne bude spreman za plej of - rekao je Vujošević i potom se osvrnuo na ishod meča.

- Imali smo razliku koja nam je donosila prednost domaćeg terena, ali treba biti realan i zadovoljan. Partizan je pokazao da može da dobije svakog protivnika i spreman dočekuje plej of.

Zvezda je zadržala lidersku poziciju i u polufinalu će igrati protiv četvrtoplasiranog Mega Leksa, dok će protivnik Partizana biti valjevski Metalac.

Polufinalne serije počinju 6. i 7. juna i igraju se na dve pobede.

(D.U./B.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA