Liverpulova legenda ispljuvao Laneta Jovanovića!

- Suze bi mi krenule svaki put kada bi video Jovanovića da kroči na teren "Enfild Rouda", jer kvalitetom nikada nije zaslužio da obuče dres Liverpula - poručio Džon Oldridž

  • 0

Srpski reprezentativac Milan Jovanović je opet u centru pažnje osrtvskih medija, a sam je sebi zapržio čorbu. Nedavno je javno savetovao saigrača iz Anderlehta Matijasa Suareza da ne prelazi u Liverpul koji se već duže vreme interesuje za njega.

Srbin je dao savet Suarezu prema sopstvenom iskustvu, rekavši da je plakao zbog tretmana u Liverpulu u kojem je proveo jednu sezonu, u kojoj se nije baš naigrao. Ove reči Jovanovića su potpuno razbesnele Džona Oldridža, legendarnog fudbalera giganta sa "Enfild Rouda".

- Jovanović je rekao da je plakao i da je bio nesrećan u Liverpulu? Pa, i meni bi krenule suze svaki put kada bi video Jovanovića da kroči na teren "Enfild Rouda"! On svojim kvalitetom nikada nije zaslužio da obuče dres Liverpula. Nije smeo ni da priđe ovom klubu, da su neke stvari bile normalne. Seća li se taj Srbin da su ga Liverpulovi navijači podržavali kada nije zasluživao apsolutno nikakvu podršku. A on im vraća ovako, pljuvajući po klubu i gradu Liverpulu! - besno je prokomentarisao Oldridž.

Jovanović je rekao za belgijske medije da bi Saurez trebalo da izabere neki klub iz Italije, naprimer Juventus, a ko baš mora da ide u Englesku, neka izabere neki londonski klub.

Suarez je argentinski napadač i jedan je od najtraženijih fudbalera u Evropi, a cena mu iznosi oko 20 miliona evra.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA