Žestoke kazne za derbi: Partizan plaća 80, a Kalinić 90 hiljada dinara!

Direktor lige izrekao je novčane kazne za sve incidente koji su se dogodili na meču Partizan - Crvena zvezda, ali i na ostalim utakmicama poslednjeg kola

  • 4

Odmah je direktor KLS-a Leon Deleon po okončanju poslednjeg kola ligaškog dela nacionalnog šampionata izrekao kazne za ono što se događalo na utakmicama, a po običaju najveći ceh će morati da plate večiti rivalu koji su igrali međusobno.

Partizan je kažnjen novčano sa 80.000 dinara zato što su navijači upalili baklju i ubaciavali predmete na teren, dok je igrač Aleksandar Saša Pavlović zbog ponovljene tehničke greške kažnjen sa 24.000 dinara.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Košarkaš Crvene zvezde Nikola Kalinić moraće da plati 90.000 dinara zato što je isključen sa utaskmice zbog verbalnog napada na sudiju, a trener Dejan Radonjić će zbog tehničke greške morati da uplati 12.000 dinara.

Ipak, najgore je prošao igrač Konstantina Nemanja Gudžić koji je kažnjen sa čak 100.000 dinara zbog isključenja na meču protiv Tamiša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @Žika Živac@

    5. jun 2015 | 23:24

    E ovo se zove represija,Kalina plaća više nego magarci koji su gadjali telefonima!A o Pavlovicu da ne pricam!Uzece vam i to malo para sto imate grobarčići,nemoj da se zezate!

  • Doktor

    6. jun 2015 | 12:15

    Grobarcici i mi stariji tj Grobari smo usluzni servis za cigane.

  • Nikola delije

    6. jun 2015 | 10:52

    PAM KALINA !!!!!!! !!!!!! !!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA