NEOČEKIVANO IZNENAĐENJE: Bez igrača Partizana u idealnoj petorci KLS! Marjanović MVP!

Mnogi će ostati iznenađeni time da među najboljih pet u ligi nema igrača crno-belih

  • 18

Košarkaška liga Srbije dobila je najbolje igrače u ligaškom delu sezone, a prema nekom običaju i očekivanju Boban Marjanović je izabran za najkorisnijeg igrača ovog dela takmičenja, ali ono što je poprilično šokiralo ljubitelje košarke u Srbiji jeste da u idealnom timu nema nijednog igrača iz redova Partizana.

Pogledajte reakciju Bobija Marjanovića kad su ga Grobari pogodili mobilnim telefonom! (VIDEO)

Centar Crvene zvezde i MVP prvog dela Evrolige se potpuno zasluženo okitio tom titulom i u domaćem šampionatu. On je sakupio 354 indeksna poena, a bio je i drugi strelac prvenstva sa ukupno 223 poena, kao i drugi skakač sa ukupno 122 uhvaćene lopte.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Ipak, koliko god ovo bilo očekivano, onda se može reći da je ogromno iznenađenje to što u idealnoj petorci ligaškog dela KLS-a nema nijednog igrača iz redova još aktuelnog šampiona države, a nije da nije bilo kandidata. Idealnu petorku pored MVP-ija Marjanovića čine još i Čarls Dženkins takođe iz ekipe crveno-belih, te centar Mega Leksa Nikola Jokić, zatim plej Vojvodine Jovan Novak, i krilo FMP-a Dejan Davidovac.

Postavlja se posle ovakve odluke sigurno pitanje kako da među najboljih pet nije bilo mesta recimo za Milana Mačvana ili nekog drugog igrača crno-belih.

Kada su u pitanju druga individualna priznanja, najbolji skakač je Jokić sa 135 skokova, najbolji asistent je Filip Čović koji je imao 64 asistencije, najbolji bloker je Đorđe Majstorović iz Metalca sa 23 blokade.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA