NOLE JE SRBINATOR: Đoković je samo jednom dozvolio da mu neko uradi ono što je Mari pokušao!

Britanac je pokušao da posle gubitka prva dva seta preokrene i pobedi Srbina, ali je Novak to dozvolio samo jednom u 157 duela

  • 21
Novak Đoković Foto: AP/Tanjug

Kidao je Novak Đoković živce svojim navijačima tokom polufinalnog duela protiv Endija Marija na Rolan Garosu, međutim, da su znali za ovaj podatak verovatno se uopšte ne bi brinuli.

NOLE UPROPASTIO MARIJA: Vreme je za finale i titulu na Rolan Garosu! (FOTO) (VIDEO)

ZATO JE NOVAK PSOVAO: Ovaj Marijev pokret je izluđivao Đokovića tokom meča! (VIDEO)

Kada je posle vođstva u setovima 2:0 došlo do pada u igri najboljeg tenisera planete i njegov protivnik je smanjio na 2:1, već tada je zebnja obuzela fanove srpskog igrača, ali su pomislili da će stvari posle odlaganja nastavka duela zbog nevremena, ipak doći na svoje mesto.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Razočarani Mari odgovorio na pitanje: Šta misliš zašto je Đoković tražio pomoć lekara?

BRITANCI TVRDE: Đoković folira povredu!

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

No, nije tako bilo, pa je u subotu Britanac ponovo počeo da igra kao pre prekida i došao do izjednačenja u setovima i panika i jeza se potpuno uvukla pod kožu svih koji su bodrili Đokovića, ali za time očigledno nije bilo potrebe. Razlog za to se krije u neverovatnom podatku da je Srbin samo u jednom meču tokom čitave karijere dozvolio protivniku da ga pobedi nakon što je vodio 2:0.

Novak je do meča sa Marijem tokom čitave karijere imao 157 duela u tri seta u kojima je dobio prva dva seta i čak 156 je završio trijumfalno. Samo jedan igrač uspeo je da pobedi srpskog tenisera nakon što je gubio sa 2:0 u setovima. U pitanju je Jirgen Melcer koji je baš na Rolan Garosu 2010. godine uspeo da u četvrtfinalu izgubi prva dva seta od Đokovića, a onda da dobije naredna tri.

Tako je ostalo i posle polufinala Otvorenog prvenstva Francuske ove godine, jer Endi Mari nije uspeo da postane drugi teniser u istoriji koji je uspeo da preokrene potpuno meč protiv svetskog broja 1, pošto je Đoković dobio odlučujuči set sa 6:1 i tako povećao ovaj svoj skor na 157:1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Domoljub.

    6. jun 2015 | 19:27

    Novak nije fer prema protivnicima. Da im šansu i to namerno i onda ih otkine u zadnjem setu. To je prosto nemoralno. Ljudi poveruju da imaju šansu a onda ih on strelja. Ha ha ha .

  • Boki

    6. jun 2015 | 18:48

    Svaka čast našem terminatoru.

  • S.C.

    6. jun 2015 | 18:42

    Svaka cast ,bravo bravo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA