DRAMA NA BEJZBOLU: Navijačica u kritičnom stanju nakon što ju je udarila palica u glavu! (VIDEO)

Bretu Lauriju je izletela palica iz ruke i odletela na tribine gde je udarila u glavu jednu gledateljku koja je zadobila povrede opasne po život

  • 0

Šokantna stvar se dogodila na utakmici MLB lige između Bostona i Ouklenda, ali tragedija još uvek nije izbegnuta. Lekari se bore za život jedne žene koju je pogodila palica jednog igrača udarila u glavu i nanela joj povrede opasne po život.

Sve se desilo u drugom iningu kada je palica Breta Laurija iz ekipe Atletiksa koji je bio na trećoj bazi odletela na tribine i udarila direktno u glavu gospođu koja je sedela odmah pored treće baze. Odmah se na licu mesta stvorila lekarska ekipa i ukazala joj prvu pomoć, a onda je na nosilima iznela sa stadiona i odvezla u bolnicu.

- Pokušao sam da mislim na nju i nadao se da će sve biti u redu, dok sam se vraćao svojim obavezama na terenu. Viđao sam i ranije da palice drugih igrača lete na tribine i sve se završavalo kako treba, ali kada se jedna tako slomi svašta može da se dogodi - rekao je Lauri posle utakmice.

Za sada nema nekih novih vesti u vezi sa ovim nesrećnim događajem, osim da se i dalje nalazi u kritičnom stanju i lekari se bore za njen život.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA