Đoković gospodski odgovorio Britancima na optužbe da je lažirao povredu! (VIDEO)

Najbolji teniser sveta rekao je novinarima da je zbog povrede noge tražio medicinski tajm-aut i da ne misli da je pauza zbog prekida njemu više odgovarala

  • 42

Pobeda Novaka Đokovića u polufinalu Rolan Garosa protiv Endija Marija ponovo je teško pala Britanskim novinarima, pa su optužili najboljeg tenisera sveta da je lažirao povredu posle završenog trećeg seta, koji je dobio Mari.

Razočarani Mari odgovorio na pitanje: Šta misliš zašto je Đoković tražio pomoć lekara?

Oni su najpre pitali Endija šta misli o tom detalju sa utakmice, ali ovoga puta Škotlanđanin nije želeo da se uliće u te detalje, kao što je to bio slučaj posle finala Australijan Opena.

Posle poraženog, pred novinare je izašao Đoković. On je već u prvoj rečenici nagovestio da je svestan da ga očekuju provokativna pitanja, pre svega od novinara sa Ostrva.

- Došao sam da me pritisnete odmah, jer znate, imam veliki meč sutra, želim da se odmorim i budem spreman za to.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

ZATO JE NOVAK PSOVAO: Ovaj Marijev pokret je izluđivao Đokovića tokom meča! (VIDEO)

Novak je istakao da ne misli da je njemu više odgovvarao prekid meča, koji nije završen u petak zbog nevremena u Parizu.

- Ne mislim da sam imao sreće sa prekida. Igrao sam ali je jedan od najboljih takmičara i boraca na turneji uspeo da se vrati. Uslovi su bili malo drugačiji, sporije se igra večernjim satima, i on je to koristio veoma dobro.

- Drago mi je što sam završio kao pobednik. Ne mislim da sam previše grešio u četvrtom setu. Ja stvarno želim da mu čestitam na velikom turniru i velikoj borbi - rekao je Đoković.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Nole je odgovorio i na  pitanje novinara da li misli da je nepravedno što je posle izgubljenog trećeg seta uzeo tajm-aut od osam minuta.

- Tretman je urađen na nozi. Tražio sam medicinsku pomoć čim je set završen, tako da ne mislim da sam nešto nefer uradio. Ovo je jedan od najtežih mečeva koje sam imao sa Endijem - zaključio je Novak.

Pogledaje i deo njegove konferencije za Novinare posle plasmana u finale Rolan Garosa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA