DOBRO SMO PROŠLI: Srbija dobila protivnika u osmini finala Mundijalita!

Izabranici Veljka Paunovića će se za mesto u četvrtfinalu Svetskog prvenstva za fudbalere do 20 godina boriti protiv Mađarske

  • 4

Fudbaleri Srbije starosti do 20 godina dobili su protivnika u osmini finala Svetskog prvenstva koje se igra na Novom Zelandu, a to će biti selekcija Mađarske koja se kao jedna od najboljih trećeplasiranih ekipa plasirala među 16 najboljih selekcija planete.

Izabranici Veljka Paunovića su kao pobednici svoje grupe izborili prolaz i priliku da imaju olakšan put prema završnici, dok su naši severni susedi porazom od Nigerije u poslednjem kolu završili na trećoj poziciji u svojoj grupi i samo bolja gol razlika od Hondurasa im je donela mesto u osmini finala.

Kada se sve pogleda možemo reći da Orlići nisu prošli loše uopšte, a što je najbitnije, u slučaju da prođu dalje takođe neće imati nekog prejakog protivnika u četvrtfinalu, jer se ukrštamo sa boljim iz duela Kolumbija - SAD, dok bi prema svim očekivanjima u polufinalu trebalo da idemo na Nemačku.

Naravno, najpre bi trebalo pobediti Mađare koji jesu prošli dalje sa samo jednim trijumfom, ali sigurno se neće predati bez borbe. Meč između Srbije i Mađarske je na programu 10. juna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Еуклид

    7. jun 2015 | 10:24

    Одлично. Само да се не опусте и да их не подцене

  • Aleksandra

    7. jun 2015 | 14:46

    Samo polako, stalozeno. Srbija navija!

  • Jovan

    7. jun 2015 | 18:40

    Eto to je sramota kada mi kazemo dobro smo prosli.Mi da znamo da igramo taj fudbal nebi ni razmisljali koga cemo dobtiti ali posto neznamo uvek molimo boga koga cemo da dobijemo.Kako rezonujemo e tako i igramo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA