Milijaš golčinom iz slobodnjaka i asistencijom doneo preokret svom timu! (VIDEO)

Bivši kapiten Zvezde bio je najzaslužniji za novi trijumf koji je vratio Hebei na drugu poziciju na tabeli

  • 2

Hebei slavi Nenada Milijaša! Bivši kapiten Crvene zvezde proživljava drugu mladost pod vođstvom Radomira Antića u drugoj ligi Kine. Srpski internacionalac je bio tvorac preokreta u poslednjem meču koji je njegov tim dobio 4:1 i tako se vratio na drugo mesto na tabeli.

Gubio je srpski Hebei, za koji još igra i Miroslav Radović, od 32. minuta protiv Đangsua, ali je onda usledio veliki preokret i to u režiji Nenada Milijaša. Prvo je iz kornera asistirao svom saigraču za izjednačenje, a onda je još jednom pokazao da je ekspert za slobodne udarce.

Namestio je loptu gotovo pored aut linije sa desne strane terena, a onda je usledio udarac i lopta je prevarila protivničkog golmana i završila u mreži. Do kraja meča su njegovi saigrači do vrha napunili mrežu Đangsua i tako vratili svoju ekipu na drugu poziciju.

Hebei sada ima samo bod zaostatka za vodećim Janbijanom koji je u gostima pobedio Peking Enterprajz koji sa klupe vodi Aleksandar Stanojević, a u napadu Danko Lazović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA