"VOLIM TE BRE K'O BRATA ROĐENOG": 10 najemotivnijih poruka koje ste poslali Đokoviću nakon poraza na Rolan Garosu!

Navijači najboljeg tenisera sveta ne zaboravljaju koliko ih je puta usrećio, i dalje prepoznaju koliko se trudi da osvoji jedini veliki trofej koji mu fali

  • 33
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Bio je bliži nego ikad, ali je i treći put u finalu Rolan Garosa bio nadigran. Novak Đoković je ponovo sa suzama u očima stajao pred pariskom publikom na "Filipu Šatrijeu", sa priznanjem za finalistu.

Ni ove godine Đoković nije imao sreće i snage da osvoji poslednji veliki trofej koji mu fali, i da kompletira gren slem da bi se pridružio sedmorici velikana ovog sporta kojima je to pošlo za rukom.

Nekako je vladala opšta euforija među Novakovim navijačima da je to TAJ Rolan Garos, pogotovo kada je posle toliko godina savladana kralj šljake, Rafael Nadal.

ĐOKOVIĆ ZAPALIO TVITER: Ovakvog gospodina tenis ne pamti! (FOTO)

Đoković zaplakao! Nikad jače ovacije u istoriji tenisa! (VIDEO)

Posle poraza od inspirisanog Stena Vavrinke, Đoković je i dalje posmatran kao veliki šampion. To se može zaključiti prema stotinama komentara na vestima kojima smo ispratili finalni duel u Parizu.

Ono što je sigurno je to da će Novak uvek uživati podršku od Srbije.

- Pa šta ako je izgubio?! A šta je sve pobedio?! Nole je za mene šampion!

- Žao mi je. Nekako mu se ove godine skockalo kao nikad do sad. Nisam se plašila Nadala ali sam strahovala od Škota, pokazalo se da nije bilo lako. A onda razigrani Vavrinka. Još nešto, mislim da je ogroman propust organizatora da je dozvolio da se igra tri dana bez pauze između polufinala i finala. Novakov protivnik, a mogao je da bude i neko drugi, imao je 24 časa odmora više. Mislim da to nije fer. A čini mi se da je jednom i napravljen presedan zbog kiše, pa se u ponedeljak igralo finale.

- Samo napred, i poraz je za ljude! Idemo dalje, sutra je novi dan! Što bi rekli francuski novinari "Bravo Djoko".

- Ako je za utjehu, bar je izgubio od čoveka, pravog sportiste. Veliki pritisak je bio na Noletu. Šampione naš, legendo, ljudino mi smo ponosni na tebe beskrajno. Glavu gore, uzećes ti R.G, kad tad, nama si najveći i ponosni smo na sve što si dosad uradio. Šampione.

- Izuzetan ljudski potencijal u svim aspektima!!! Pobjeđivao ili gubio ti si ljudska i sportska gromada!!! Svaka čast.

- Volim te bre ko brata rođenog!

- Osvojiće naš as ovaj turnir u to nema sumnje, Federer ga je osvojio tek iz četvrtog uzastopnog finala a pritom morao je boga da moli da se ne sretne sa Nadalom u finalu, od Nola u ovom trenutku nema boljeg, niti će sigurno biti sledećih par sezona, put ka osvajanju još dosta gren slemova je otvoren!!!

- Uzeće to Nole, pitanje je dana! Jednostavno, mora! Jer je the best.

- Car je pobedio dva finala pre ovog meča. Sve je bilo namešteno da Rodžer uzme ovaj trofej a ne Nole. Ali su se i tu prešli.

- GLAVA GORE NOLE! TI SI PONOS NAŠE ZEMLJE SRBIJE!

VIŠE FOTOGRAFIJA SA FINALA ROLAN GAROSA MOŽETE POGLEDATI OVDE

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ina Nis

    8. jun 2015 | 13:56

    Tako i treba, njemu je sad najpotrebnija podrska, a ne kritika i pametovanje. To mi se i svidja kod naseg naroda, sto velika vecina ume da nadje prave reci u teskim trenucima. Decko je fenomenalan , nije bio njegov dan ali bice, ja uopste ne sumnjam u njega. Samo napred Nole, glavu gore ti si nas ponos i pravi pobednik RG!

  • lilit

    8. jun 2015 | 14:45

    Nole, ti si ponos SRBIJE,

  • markan

    8. jun 2015 | 13:57

    razboleću se zbog njega

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA