Može li Vavrinkina tetovaža da posluži Novaku kao inspiracija da osvoji Rolan Garos? (FOTO)

Švajcarski teniser na levoj ruci ima istetoviran citat irskog pisca Semjuela Beketa

  • 0

Dugo je Sten Vavrinka bio u senci Rodžera Federera, ali i ostalih tenisera. Pre 12 godina postao je juniorski šampion Rolan Garosa, međutim sve do početka 2014. godine nije uspeo da osvoji gren slem. To mu je pošlo za rukom na Australijen openu, a sada je upisao i drugu recku pobedom nad Novakom Đokovićem u Parizu.

Kako mu je 2015. godina počela izgledalo je da bi i četvrtfinale za Stena bio veliki uspeh. Nigde ga nije bilo do Pariza, a nedavno se razveo i od žene. Ipak, pokazao je neverovatnu snagu i motivaciju, pogotovo u finalu, čime je nagrađen peharom.

Đoković zaplakao! Nikad jače ovacije u istoriji tenisa! (VIDEO)

Ono što mu je davalo snagu svakako je i tetovaža na levoj ruci koja bi i Novaku Đokoviću mogla da posluži kao inspiracija u narednim godinama - citat irskog pisca Semjuela Beketa.

- Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better - ili šturi prevod na srpski: - Ikad pokušao, ikad propao. Nema veze. Probaj opet. Propadni opet. Propadni bolje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA