Hoće li Novak ikad osvojiti Rolan Garos? Kvota koju smo dobili će vam sve reći

Ako je verovati kladionicama, najbolji svetski teniser će karijeru objediniti peharima sa četiri gren slem turnira

  • 15
Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Kada kladionice nekoga proglase za favorita onda taj sportista ili tim sasvim sigurno dođu do završnice takmičenja koje igraju, a najčešće i osvoje trofej. Takav slučaj, doduše, nije bio sa Novakom Đokovićem koji je ove sezone poražen u finalu Rolan Garosa.

Sten Vavrinka je bio poslednja prepreka koju Srbin nije mogao da premosti, iako je još pre mesec dana proglašen za velikog favorita. Međutim, i dalje sanja jedini gren slem koji mu nedostaje, a sudeći po kvoti koju smo dobili kladionice veruju da će Nole objediniti sva četiri velika turnira.

Naime, ekipa Telegraf Sporta posetila je jednu beogradsku kladionicu kako bi saznali kakvo je njihovo stručno miljenje o Noletovoj eventualnoj pobedi u Parizu. Na pitanje ''Kolika je kvota da će Novak Đoković do kraja karijere osvojiti RG'' dobili smo iznenađujući odgovor - 1.05.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Da, dobro ste pročitali!!! Samo 1.05, što znači da se veruje u Noletovu titulu na Rolan Garosu.

- Boriću se, ja želim da uradim to i učiniću sve da budem ovde sledeće godina u ovo vreme - istakao je Đoković posle poraza od Vavrinke i tako najavio da ne odustaje od pehara koji će mu doneti mesto među grupom tenisera (ukupno sedmorica) koji su u istoriji osvajali AO, RG, Vimbldon i US Open.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    8. jun 2015 | 21:45

    Nole, mi smo uz tebe i verujemo da ces uspeti!

  • Di

    8. jun 2015 | 21:24

    Pa naravno da hoce.

  • gordanabbasta

    8. jun 2015 | 22:49

    Nole je divan covek i divan sportista.ove godine nije bio miljenik .ni zreba .ni publike.a ni srece nazalost........ali nole mi te volimo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA