Zvezda i Partizan već početkom septembra, poznat raspored JSL za narednu sezonu (FOTO)

Objavljen predlog kalendara takmičenja za sezonu 2015/16

  • 11

Fudbalska lopta u Srbiji počeće da se kotrlja 18. jula, za kada je zakazan početak Jelen Super lige 2015/16, a novi trokružni sistem završiće se 21. maja 2016. godine. Takav je predlog kalendara takmičenja Izvršnog odbora Zajednice klubova JSL, koji bi trebalo da verifikuju organi Fudbalskog saveza Srbije.

Prvi večiti derbi (od moguća tri u šampionatu) igraće se 12. septembra na Marakani, drugi je na programu 23. februara, a u petom kolu očekukju nas prva velika uzbuđenja pošto će Crvena zvezda ugostiti Čukarički, dok će Partizan gostovati Vojvodini.

Parovi prvog kola: Partizan - Metalac (Gornji Milanovac), OFK Beograd - Crvena zvezda, Vojvodina - Čukarički, Jagodina - Mladost, Spartak - Radnik (Surdulica), Rad - Voždovac, Novi Pazar - Javor i Borac - Radnički (Niš).

Regularni, dvokružni, deo šampionata završava se 2. aprila nakon čega će uslediti plej-of i plej-aut. Prvih osam timova će se boriti za titulu i Evropu, dok će drugih osam pokušati da izbore opstanak. Kompletne parove možete POGLEDATI OVDE.

Ono što je takođe bitno jeste da će se od ove sezone, po prvi put, igrati Superkup, a 11. jula će snage odmeriti aktuelni šampion Partizan i Čukarički.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA