Neverovatna trojka Nedoviću u facu za brejk Reala u Valensiji! (VIDEO)

Košem španskog reprezentativca u poslednjoj sekundi Real je vratio brejk u Valensiji

  • 3

Neverovatna utakmica odigrana je u Valensiji u 3. utakmici polufinala španske ACB lige, a čovek odluke bio je Serhio Ljulj.

Košarkaši Reala bili su na ivici poraza, ali ih je kontroverzna sudijska odluka u poslednjim sekundama regularnog toga utakmice vratila u Život. Luk Harangodi je pogodio koš uz zvuk sirene, ali su arbitiri nakon odgledanog snimka procenili da nije uputio šut na vreme.

To je aktuelnom šampionu Evrope dalo drugu šansu u produžecima da dođe do brejka, i to su i uradili u poslednjim sekundama meča.

Ponovo je u centru pažnje bio španski reprezentativac Serhio Ljulj, koji je imao svoj ''šou'' i u drugom meču.

Pobeda Lučića i Nedovića nad Realom u senci gestikulacije Serhija Ljulja! (VIDEO)

Ovoga puta je preuzeo odgovornost u poslednjem napadu i pogodio je neverovatno tešku troku preko Nemanje Nedovića. Lopta je imala izuzetno visok luk, ali je prošla kroz obruč za konačan rezultat 103:100 i veliko slavlje igrača ''kraljevskog kluba''.

U redovima Valensije je Nedović postigao pet poena i imao je pet asistencija, dok je Vladimir Lučić za 20 minuta upisao osam poena.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EU

    10. jun 2015 | 00:41

    Rejes sutne 8 slobodnih bacanja za 2 minuta, pa to nema ni kod nas. Ljulj dao trojku i pobeze u svlacionicu sa vecinom ekipe ne zeleci da se pozdravi sa igracima Valensije. Svaka cast Nocioniju i jos par njih sto su ispostovali protivnike, a ostali bruka i sramota.

  • &

    10. jun 2015 | 00:31

    Valensijí je ponísten cist kos za pobedu.

  • zuza

    10. jun 2015 | 09:53

    Kakav je telac ovaj Nedović...nije zaslužio u repku definitivno...u odbrani je tarabić totalni...umjesto da štiti prostor desno, jer mu je saigrač lijevo, on napravi od sebe magarca c c c ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA