Iznenadićete se kada vidite prve dresove Junajteda koje je napravio Adidas! (FOTO)

U javnosti su procurele fotografije plavih dresova koje je renomirana nemačka kompanija napravila za klub sa Old Traforda

  • 6

Istorija Mančester junajteda će se promeniti od ove sezone. Po prvi put u istoriji Crvenih đavolima će dresove praviti Adidas. , sa kojim je klub potpisao rekordan ugovor u visini od

Navijači slavnog kluba sa Old Traforda sa velikim nestrpljenjem očekuju da se pojave fotografije dresova, a one su konačno procurile u javnosti.

Sajt Footyheadlines.com je došao do ekskluzivnih fotki u kojima možete videti kako izgledaju prvi Adidasovi dresovi u istoriji Junajteda.

Plavi dres krasiće narandžasti grb, logo generalnog sponzora AON-a i logo Adidasa, kao i čuvene pruge na rukavima, koje su zaštitni znak ovog proizvođača, kada su u pitanju dresovi fudbalskih klubova.

Nešto slično je i sa drugim dresom, koji je u nešto tamnijoj teget varijanti.

U pitanju su dresovi za trening, dok još uvek nije poznat konačan izgled prvih dresova Junajteda, koji su tradicionalno crvene boje.

Kako vam deluju plavi dresovi Junajteda?

Foto: footyheadlines.com Foto: footyheadlines.com
Foto: footyheadlines.com Foto: footyheadlines.com

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA