Čukarički počeo pripreme: Milojević neće da priča o tituli!

Vladanu Milojeviću se na prozivci javilo 18 igrača, koji su imali lakši trening na Košutnjaku, a narednih dana će odraditi i medicinska testiranja

  • 1

Fudbaleri Čukaričkog počeli su pripreme za novu sezonu. Vladanu Milojeviću se na prozivci javilo 18 igrača, koji su imali lagani trening na stazi u Košutnjaku. Trener osvajača Kupa nije želeo da daje bombastične izjave o osvajanju titule naredne sezone.

Narednih dana će odraditi testiranja, pre nego što se upute u Austriju u subotu, gde će biti do 28. juna.

- Dobro je što prvenstvo ranije počinje, mi ćemo biti spremni. Nisam čovek bombastičnih izjava, pa neću o tituli. Želimo da igramo dobro, a nećemo da pravimo ražanj dok je zec u šumi. Mi hoćemo da nastavimo da gradimo ovaj koncept stabilnog Čularičkog - rekao je trener Vladan Milojević.

Novi igrač Čukaričkog je golman Nikola Petrić koji je stigao iz čačanskog Borca.

Foto: Zoran Milovanović Foto: Zoran Milovanović

- Mislim da je ovo pravi klub za mene i pre svega bi se zahvalio upravi što mi je ukazala poverenje, a na meni je da se dokažem. Pratio sam Čukarički do sad, ima sjajne rezultate u poslednje dve godine i postaje vodeći klub u zemlji pored večitih - rekao je Petrić.

Foto: Zoran Milovanović Foto: Zoran Milovanović

Jedan od iskusnijih fudbalera u ekipi je levi bek Rajko Brežančić.

- Slobodne dve nedelje iskristili smo da se maksimalno odmorimo. Prvi trening u Košutnjaku protekao je uobičajno, više u druženju sa novinarima i ljudima u klubu. Sutra i prekosutra su pregledi, a onda se ide u Austriju, gde će "pakleno" raditi, jer su pred nama novi evropski izazovi u kojima ćemo pokušati da zabeležimo pozitivan rezultat i napravimo bar korak više u odnosu na prošlu sezonu. Zreliji smo, iskusniji, ali će opet mnogo zavisiti od žreba - istakao je Brežančić.

Na pripremama su dogovorni mečevi protiv Slovana iz Bratislave (16. jun), Laska iz Linca (19. jun), Šturma iz Graca (24. jun) i Grodiga (28. jun). Bila je planirana i utakmica protiv Žiline za 22. jun, ali je u međuvremenu otkazana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZILE

    10. jun 2015 | 20:58

    Pametan i realan covek,nece da se blamira.Desavalo se poslednjih godina da neki manji klubovi i osvoje poneki kup,budu plasirani pri vrhu,ali nikad na vrhu,tako je on toga svestan i neobecava.Samo u slucaju da se ona dva tima rasformiraju,sansa postoji.U suprotnom moze se gledati njima u ledja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA