KALINIĆ: Drugari mi ne veruju da ću biti doktor!

Košarkaš Crvene zvezde želi da se bavi medicinom po okončanju karijere

  • 22

Nikola Kalinić igra sezonu iz snova! Nakon što je sa reprezentacijom Srbije prople godine osvojio srebro na SP u Španiji, krilni košarkaš je jedan od najzaslužnijih što je Crvena zvezda do sada osvojila dva trofeja i igrala TOP 16 Evrolige.

Pred 24- godišnjim košarkašem nalazi se još dosta izazova. Kako na klupskom tako i na reprezentativnom planu, a sam Kalinić je otkrio čime bi voleo da se bavi kada jednog dana ne bude na parketu.

- Malo me prozivaju saigrači zbog toga, ali voleo bih da studiram medicinu ili hemiju. Drugari mi ne veruju da ću biti doktor. Medicina bi za mene bila veliki izazov, a posebno mi se sviđa što bih imao priliku da pomažem ljudima - rekao je Kalinić za Informer.

U najavi finalnog meča sa Partizanom Kalinić se osvrnuo i na duele sa Sašom Pavlovićem.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Pavlović je veliki igrač i za mene je igra protiv njega veliko iskustvo. On uvek traži da izvučem najbolje iz sebe. Nekad je on bolji, nekad sam ja. Svakako je sjajno igrati protiv njega - jasan je bio srpski reprezentativac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA