Fudbaler Čuke ne ide na EP, menja ga Aleksandar Mitrović?

Nikola Stoiljković ne putuje u Češku zbog povrede, a srpski tim će pokušati da izdejstvuje kod Anderlehta da puste Mitrovića

  • 1

Fudbaler Čukaričkog Nikola Stojiljković neće imati dugu pauzu zbog povrede, ali će ipak propustiti prvenstvo Evrope u Češkoj, izjavio je sportski direktor Brđana Vladimir Matijašević.

Talentovani napadač povredio je koleno pre tri dana na prijateljskoj utakmici mlade reprezentacije Srbije protiv Zvijezde u Bijeljini, zbog čega će morati da pauzira od sedam do 10 dana.

- Vrlo dobro se zna da je za Čukaricki reprezentacija prioritet. Posle konsultacija sa našom lekarskom službom i detaljnih pregleda odlučeno je da je za igrača najbolje da se vrati sa priprema reprezentacije i da se oporavlja pod nadzorom klupskih lekara. Povreda nije teže prirode i očekujemo da će Stojiljkovic uskoro biti u trenažnom procesu kako bi spreman docekao pocetak nove sezone 2. jula na startu kvalifikacija za Ligu Evrope - rekao je Matijašević i dodao:

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

- Stojiljkovic će biti deo ekipe koja u subotu putuje u Austriju na pripreme, ali će raditi po specijalnom programu prilagodenom njegovom oporavku.

Selektor mlade reprezentacije Srbije Mladen Dodić moći će da pozove zamenu za Stojiljkovića, a beogradski mediji preneli su da će pokušati da napravi dogovor sa Anderlehtom oko Aleksandra Mitrovića.

Evropsko prvenstvo igra se od 17. do 30. juna, a Srbija se nalazi u grupi sa selekcijom Nemačke, Danske i Češke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA