Golovi Srbije protiv Mađara podsetili na one legendarne Radanovića i Augentalera (VIDEO)

Omaldinci Srbije napustili Danejdin i otputovali u Okland na četvrtfinalni duel sa SAD

  • 1

Kao što je poznato, omladinska fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale SP na Novom Zelandu, a u nedelju (06.30) ih očekuje duel protiv SAD.

Naš tim je u osmini finala bio bolji od Mađara golovima u 91. i 119. minutu, što je trener u stručnom štabu Milan Kosanović poistovetio sa legendarnim golovima Radanovića i Augentalera.

- Ovo je bio "miks" golova Radanovića i Augentalera. U takvim trenucima mnogo je stresno biti na klupi, pojavljuju vam se "flešbekovi" iz sličnih situacija, prolaze kroz glavu razne situacije. Važno je da smo obradovali Srbiju koja je slavila u ranu zoru, a verujemo da im neće biti teško da zbog nas ponovo ustaju u nedelju - rekao je Kosanović, dok se selektor Paunović osvrnuo na ostale golove u nadoknadi:

- To je jedan veliki kvalitet koji ova generacija ima, a interesantno je da su nas svi ti golovi izbacivali daleko na veliku scenu. Maksimovićev pogodak protiv Turske nas je lansirao na Prvenstvo Evrope, a Mandićev pogodak protiv Bugarske nas je odveo na Novi Zeland. Videćemo sada, kuda će nas odvesti ovaj pogodak Šaponjića, ali je sigurno da smo sada dobili dodatnu energiju, dodatnu snagu. Idemo korak po korak, sada je na redu sledeće finale, sa Amerikom u nedelju.

Srbija je u četvrtak rano ujutru napustila Danejdin, gde su bili dve nedelje, i odletela za Okland.

Sve utakmice četvrtfinala igraće se u nedelju, 14. juna prema sledećem rasporedu:

Kristčurč (03.00): Mali - Nemačka

Okland (06.30): Srbija - SAD

Hamilton (03.00): Brazil - Portugalija

Velington (06.30): Uzbekistan - Senegal

U slučaju prolaska u polufinale Srbija igra sa pobednikom duela Mali - Nemačka, 17.juna u Oklandu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA