Seksi izazov u Pioniru: Imaju li Zvezdašice odgovor na lepe Grobarke? (VIDEO)

Mnogo lepih navijačica Partizana bilo je u Pioniru na poslednjem košarkaškom derbiju između crno i crveno-belih

  • 7
Printskrin: Youtube/Telegraf.rs TV Printskrin: Youtube/Telegraf.rs TV

U petak od 21 sat odigraće se prva utakmica finalne serije KLS između Crvene zvezde i Partizana. Pošto su tenzije uvek velike pred duele večitih rivala, a neretko ih podgrevaju i čelnici klubova, rešili smo da pokušamo da u pomirljivom tonu najavimo utakmicu.

U poslednjem košarkaškom  večitom derbiju na tribinama Pionira moglo je da se vidi mnogo lepih devojaka, koje su bodrile crno-bele.

Među njima je bilo i poznatih lica poput Milice Mandić, koja je i zapevala čuvenu pesmu ''Da volim crno-bele''. Pažnju nam je zaokupila i atraktivna plavuša koja je iz prvih redova burno bodrila Partizan i emotivno reagovala posle njihovih pogodaka.

Izazvala je haos prošle godine u Areni, a sada je seksi navijačica Partizana zaludela sve na derbiju! (VIDEO)

Pogledajte kako Milica Mandić peva najemotivniju pesmu o Partizanu! (VIDEO)

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Osim njih, na tribinama je bilo i drugih atraktivnih navijačica, a interesantno je da je među njima sigurno bila i jedna Zvezdašica. U pitanju je odbojkašica Zvezde, Ljubica Kecman, koja je gledala utakmicu iz mesta pored terena u društvu još jedne odbojkašice Sanje Malagurski. Ni jedna ni druga se nisu preterano isticale tokom navijanja, mada je poznato da Ljubica ne skriva svoju ljubav prema Zvezdi na društvenim mrežama.

Pošto će u predstojećem večitom derbiju Zvezda imati prednost domaćeg terena, postavlja se samo pitanje kakav će biti odgovor Zvezdašica i da li će se pojaviti u Pioniru od 21.00.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TinaGorbarka

    12. jun 2015 | 16:52

    Ova u beloj majici meni nije lepa nikako...Ali zato ova devojka u crvenoj majici kida...:)

  • Chuveny

    12. jun 2015 | 18:12

    O kojoj lepoti pricate nevezano cije su navijacice

  • dadbod

    12. jun 2015 | 17:26

    Trinaest godina za redom Partizan je prvak drzave,sta je tu proslo lepotica i pametnih devojaka i zena....tako da je to nedostizno,a Pionir postao " najlepsi susret u Evropi".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA