Lebron pokazao penis protiv Golden Stejta! Ratnici mu razbili glavu, ali i Klivlend (VIDEO)

Najbolji NBA košarkaš bio je nespretan tokom jednog tajm-auta, a njegovi Kavsi poraženi su sa 21 razlike

  • 4

Košarkaš Klivlenda Lebron Džejms želeće što pre da zaboravi četvrti finalni meč NBA lige protiv Golden Stejta. Osim što je šutirao nešto iznad 30 odsto, Ratnici su mu razbili glavu o kameru, slučajno je pokazao penis tokom tajm-auta, a njegovi Kavsi su poraženi kod kuće rezultatom 103:82.

Rezultat je 2:2, a Golden Stejt se vratio u igru najviše zahvaljujući Andreu Igudali. Nije Dre počeo 101. meč svog tima ove sezone, ali je u međuvremenu istisnuo Boguta sa parketa i postigao 22 poena, uz osam skokova.

Upravo je Bogut odgurnuo Džejmsa u skoku kada je ovaj pao i udario glavom o kameru. Rezultat svega je posekotina na Lebronovoj glavi mada verujemo da bi Džejms pristao da zaradi i drugu samo da mu se ''ono'' nije desilo na tajm-autu. Dok je pokušavao da popravi opremu kamera ga je uhvatila  u nezgodnom trenutku, a njegov penis se ''našao'' na TV-u.

Neverovatno je da su Džejmsu nedostajale samo dve asistencije za novi tripl-dabl. Ubacio je 20 poena, imao 12 skokova i 8 asistencija. Međutim, nijedan poen u poslednjoj deonici čime je nastavio negativan trend.

Fenomenalnu partiju pružio je i Timofejem Mozgov koji je ubacio 28 poena i imao 10 skokova. Zanimljiva stvar vezana za ruskog centra dogodila se u drugoj četvrtini kada je Mozgov prigovarao sudiji, a ovaj se proderao na njega i rekao mu da ućuti. Tompson sa 12 i Delavedova sa 10 poena su jedini sa dvocifrenim učinkom, uz Mozgova i Lebrona.

Kao i Igudala, tako je i Kari meč završio sa 22 poena i samo šest asistencija. Grin je ubacio 17, Barns 14, a Tompson i Li po devet.

Naredni meč na programu je 14. juna, a domaćin će biti Golden Stejt. Podsetimo, šampion je onaj tim koji prvi dođe do četiri trijumfa.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XYZ

    12. jun 2015 | 09:29

    Toliki covek, a gle kolicki mu je. hahahaha

  • Citalac

    12. jun 2015 | 12:17

    Kolika ramena covek ima,jujuju

  • Inv

    12. jun 2015 | 09:38

    Jos Lebrona povredite, i konacno mozete nekako da osvojite titulu, mada i tada bi bilo gusto... bruka, da vas jedan covek ponizava sam!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA