Čukarički nije prodao napadača za 1.2 miliona: Stoiljković bira Austriju ili Nemačku!

Nikola Stojiljković nije otišao u kineski Hebei kod Antića, Milijaša i Radovića

  • 6

Čukariči nije prodao Nikolu Stoiljkovića! Jedan od najboljih napadača u srpskom fudbalu već je bio vuiđen kao novi igrač kineskog Hebeija, ali su sa Banovog Brda poručili da sportski direktor Vladimir Matijašević vodi pregovore sa klubovima iz Austrije i Nemačke.

Prvobitna informacija Sportskog žurnala glasila je da je Stoiljković otišao u klub koji trenira Radomir Antić  za čak 1.200.000 evra, kao i da će napadač godišnje zarađivati 800.000 dolara.

Međutim, prema informacijama iz Čuke Stoiljković se nalazi na raskrsnici između Rapida i nemačkog drugoligaša Nirnberga.

Sportski direktor ekipe sa Banovog brda je u direktinim pregovorima sa oba kluba koji su jedini do sada poslali konkretne ponude za našeg igrača. Rapid je prošle sezone osvojio drugo mesto u šampionatu Austrije, dok je Nirnberg bio deveti u drugom po jačini takmičenju u Nemačkoj.

Tokom narednih nekoliko dana trebalo bi više da se zna o tome gde će mladi napadač nastaviti karijeru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    12. jun 2015 | 10:26

    Svaka cast! A 800.000 dolara po sezoni je misaona imenica za 90% nasih fudbalera na zapadu...

  • Пјотр

    12. jun 2015 | 11:08

    Свака част, чини се да Чукарички тежи да озбиљно послује. То је за њих озбиљан новац, видећемо како ће га даље инвестирати, али мислим да су на добром путу. :-)

  • dadbod

    12. jun 2015 | 11:01

    Odlican fudbaler,koji zahvaljujuci Anticu ( kao i ostala dvojica) su dobila te dobre transfere.Ali ko nema dobrog golgetera i strelca ne moze se nicemu nadati,ni u JSL a jos manje u Evropi !?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA