Partizan srušio Real iz Madrida (FOTO) (VIDEO)

Crno-beli petlići minimalnim rezultatom (1:0) pobedili vršnjake iz Španije

  • 3

Petlići Partizana, predvođeni trenerom Zoranom Munjom Mamićem, pobedili su slavni Real iz madrida rezultatom 1:0, na drugom internacionalnom turniru ''Memorial Giuseppe Augello''.

Strelac je bio Čolić u 7. minutu, ali je Real imao priliku da izjednači iz penala u poslednjem minutu.Kuenka je šutirao pored gola.

Kleo ne želi da se vrati u Partizan!

- Ponosam sam na klince, jer su imali prilike i da ubedljivije poraze rivala, ali smo u nekoliko navrata promašili šanse, pa smo na kraju mogli biti i kažnjeni iz penala u poslednjem minutu. Verujem da će naši dečaci dugo pamtiti ovu pobedu - rekao je trener crno-belih.

Turnir se igra na velikom terenu sa pravim golovima 2×30 minuta, što nije slučaj u domaćem prvenstvu u kome su puleni trenera Munje Mamića osvojili ubedljivo prvo mesto. Danas u 17.00 na programu je drugi meč protiv Lacija, a u polufinalu će igrati samo pobednici grupa.

Petlići Partizana nalaze se u grupi C sa Realom iz Madrida, Laciom i Nuova Tor Tre Teste. Pored Partizanove grupe, na turniru se igra u još 3 grupe:

Grupa A: Roma, Haladas, Torino, Lodigiani.

Grupa B: Inter, Crystal Palace, Napoli, Pordenone.

Grupa D: Juventus, Victoria, Palermo, Verona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kralj

    12. jun 2015 | 15:02

    Čolić je najbolji u 2002. godištu!

  • @Žika Živac@

    12. jun 2015 | 19:00

    E ovi jedino mogu i da igraju,od svih kategorija grobara!

  • Pavle Šumadinac

    4. jul 2015 | 20:33

    Ja sam Zvezdaš ali čestitam bravo deco...! Treba što više ulagati u škole fudbala i sporta uopšte u školski sport...to je proizvodnja... Iz kvantiteta dolazi kvalitet a hvala Bogu kod nas ima masa talentovane dece...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA