Bio je na ivici smrti, morao je da operiše mozak, a sada se vratio fudbalu!

Brazilski defanzivac leandro Kastan je na poslednjem meču u Seriji A u septembru bio zamenjen na poluvremenu zbg vrtoglavice, a lekari su utvrdili da ima izvesnu formaciju na krvnim sudovima

  • 0

Fudbaler Rome Brazilac Leandro Kastan spreman je za povratak na teren posle operacije na mozgu zbog koje je od septembra bio odsutan, prenela je agencija Rojters.

Kastan je bio podvrgnut neurohiruirškom zahvatu na mozgu kojim je otklonjena malformacija, takozvana kavemoma - formacija sastavljena od krvnih sudova, dužine oko tri santimetra.

Brazilski defanzivac je na poslednjem meču u Seriji A u septembru bio zamenjen na poluvremenu zbg vrtoglavice, a lekari su procenili da mora na operaciju kako se situacija ne bi pogoršala po život..

- Ovo je jedna od najsrećnijih dana u mom životu. Želim što pre da se vratim na teren i da sledeću sezonu počnem potpuno spreman -rekao je Brazilac za radio Romu.

Dvadesetosmogodišnji Kastan pridružio se Romi 2012. iz Korintijansa.

Tokom prve dve sezone u Italiji on je nastupio na 66 utakmica u Seriji A.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA