Zvezda pronašla ''novog Klea'' koji je prošle sezone dao 24 gola (VIDEO)

Crveno-beli žele da na Marakanu dovedu Toze Mareka iz portugalskog drugoligaša Tondele

  • 13

S velikim oprezom pričali su čelnici Crvene zvezde o aktuelnim pojačanjima za narednu sezonu, napominjući da najbolji igrači dođu u smiraj prelaznog roka, ali najtrofejnij srpski klub bi već u narednim danima mogao da dovede napadača.

I to vrsnog - Toze Mareko, koji je postigao 24 gola u drugoj portugalskoj ligi igrajući za Tondelu, saznaje Sportski žurnal i podseća da je Zvezda upravo iz ove lige dovela Klea.

Zvezda kontaktirala sa Žigićem, Krasićem i Ninkovićem!

Međutim, neće crveno-belima biti lako da ga dovedu jer je Mareko skrenuo pažnju portugalskih prvoligaša. Ugovor sa Tondelom ima do naredne sezone, ali obeštećenje nije papreno tako da će Zvezda moći da ga plati ukoliko se dogovore.

Fudbalsko ime počeo je da gradu u manjim klubovima iz domovine odakle je otišao u holandski Cvole. Tamo je na 38 mečeva postigao 17 golova i otišao u Alaves. Potom slede putovanja u Bugarsku i Švajcarsku, da bi se 2011. vratio u Portugaliju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Glavas

    13. jun 2015 | 14:28

    Sada neka se neko stavi na mjesto ovog igrača. Dao si 24 gola prosle sezone, zovu te ekipe iz prve lige Portugala, uslovi i plata kao i šanse za napredak u karijeri ce ti svakako biti veće, a ti onda odlučiš da odeš u Zvezdu koja znamo kako trenutno posluje i kotira. Navijač sam Zvezde ali ako je on stvarno dobar i tražen kao što pise, onda je ovo nerealno.

  • Rajko

    13. jun 2015 | 09:23

    Ima jedan, visak je u Mancester Junajtedu, pozovite njega, mozda dodje, Radamel Falkao...

  • Alessandro

    13. jun 2015 | 12:33

    Ovog ako će da dovode treba da ga sakriju od Sa Pinta jer u suprotnom nema ništa od njegovog dolaska.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA