ŠUKER: Horejšio i CSI iz Majamija će istražiti kukasti krst na terenu!

Nervoza u HNS bila je prisutna i tokom konferencije za medije

  • 15

Predsednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker održao je vanrednu konferenciju povodom sramne scene tokom meča Kockastih i Italije, kada se na terenu Poljuda našao '''kukasti krst''.

Hrvatima zbog ovoga preti oduzimanje bodova, ali i izbacivanje iz kvalifikacija, a kolika napetos vlada govore i ironične Šukerove izjave.

Na pitanje novinara da li bi njegova ostavka sve rešila ili bi se nastavilo po straom, Šuker je rekao ''Hvala lepo'' da bi na sledeće vezano za to da li će HNS angažovati nekoga sa strane, neke posebne istražitelje, kako bi pronašli krivce istakao: ''Da, CSI Horejšio će doći''.

HRVATSKA U ŠOKU: Kockaste izbacuju iz kvalifikacija zbog kukastog krsta? (VIDEO)

A na konferenciji...

Foto: Profimedia/Visual movies Foto: Profimedia/Visual movies

- Ponovio bih prvo ono što sam već rekao juče. Ovde se radi o očitoj sabotaži i tražićemo od policije da se u potpunosti istraži ovo delo koje je kriminalno. Iszvinjavamo se svima još jednom - u uvodu konferencije je rekao potparol HNS Tomislav Pacak, nakon koga je reč preuzeo predsednik Davor Šuker:

HRVATSKI NAVIJAČI SU I PRE PRAVILI KUKASTI KRST: Teren ispolivan hemikalijom danima pre meča! (FOTO)

Hrvatski navijači na EURO 2012

- Izuzetno mi je krivo što ovaj fudbalski spektakl spektakl nije protekao onako kako je trebao. Žao mi je igrača, trenera... Ono što tražim od svih relevantnih institucija je da radesvoj posao i da pomognu fudbalu. Osuđujem i tražim, kao što je i predsednica rekla, da tražimo od svih relevantnih institucija da utvrde počinitelje i pomognu fudbalu.

- Fudbal je najvažnija sporedna stvar na svetu i svi se u njoj nalazimo. Svi ste videli što se juče dogodilo. Ogorčen sam, mogu videti lica disciplinaca u Ženevi i Nionu, i zbog toga mi je teško. Nadam se da huligani neće pobediti i tražim od svih da zaštite hrvatski fudbal, HNS, hrvatsku državu i grad Split - prenosi 24 sata.hr.

(Telegraf

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pajdo split

    13. jun 2015 | 14:49

    O cemu ce suker da prica , pa on se hvali slikom na grobu Ante pavelica jednog od najvecih zlocinaca u istoriji evrope../ molim redakciju da puste tu sliku ako nemate ja cu vam je poslati /..marionetsak drzava koja se klanja njemackoj i sta ocekivati nego goli fasizam...

  • Gruja

    13. jun 2015 | 15:01

    Osim Istre,cela Hrvatska je kukasta.

  • Petar I

    13. jun 2015 | 18:02

    Ja sam sokiran zato sto su svi sa ovim sokirani ....Kome venac krasi spomenik u Blajburgu ,kukasti mu nicu po stadionima ....Citava Hrvatska u soku ?! Mozda u soku jer ne shvataju sta je tu sporno ..... Svake godine smanje za po 20 hiljada broj zrtava u Jasenovcu ,pola Sabora ide na Tompsonov koncert....A svi I I dalje u soku ? Na kraju ce ispasti da je u Jasenovcu grupa Srba izvrsila samoubistvo dok su ih ustase odgovarale od toga ....Za dom spremni njima je regularan pozdrav ,recimo ....A svi I dalje u soku ? Alojzije Stepinac ima spomenik u toj drzavi ,a oni I dalje u soku ...Predsednik fudbalskog saveza Davor Suker se slikao na Pavelicevom grobu ,a I on je sokiran vidim ....I kako ja da ne budem sokiran sa ovima sto su sokirani ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA