Ninković promukao od navijanja, u transu je bodrio Zvezdu protiv Partizana! (VIDEO)

Bivši fudbaler crveno-belih vatreno je bodrio košarkaše na večitom derbiju u prvoj utakmici finala KLS

  • 9

Na prvoj utakmici finala KLS između Crvene zvezde i Partizana bilo je i mnogo poznatih Zvezdaša. Među njima je bio i bivši fudbaler crveno-belih, Miloš Ninković, koji je tokom celog meča navijao.

NBA zvezda i ljubimac Delija bodre Zvezdu u Pioniru! (FOTO)

Ovako je navijač Zvezde pljuvao Vujoševića, Žandarmerija sprečila fizički obračun! (VIDEO)

Ninković je ovacijama pozdravljen po ulasku u Pionir, a Delije su mu i skandirale ime. On je sedeo u VIP mestima pored parketa uz još nekoliko poznatih navijača Zvezde.

Tokom čitavog meča je bodrio crveno-bele, pevao pesme Delija, aplaudirao na dobre poteze, nervirao se kod promašaja... Mi smo zabeležili njegove reakcije tokom derbija i možete ih pogledati u priloženom snimku.

Porazgovarali smo sa Ninkovićem tokom poluvremena kako bismo ga upitali ono što navijače Crvene zvezde najviše zanima, a to je da li postoje šanse da se vrati na Marakanu.

NINKOVIĆ RAZMATRA PONUDE: U Zvezdi znaju šta mislim o srpskom fudbalu! (VIDEO)

Već tada smo mogli da čujemo da mu je glas promukao od navijanja, a on je istakao da njegova želja da se vrati u Zvezdu nije sporna, i da bi mogao čitavu karijeru da provede na Marakani, ali da stoji ispred onoga što je rekao o srpskom fudbalu, tako da ga Delije najverovatnije neće ponovo gledati u crveno-belom dresu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA