Da li je Grof želeo da napusti Marakanu? Evo šta iz Zvezde kažu na to!

VD sportskog direktora Crvene zvezde Blažo Raosavljević demantovao je za Telegraf glasine da je trener crveno-belih želeo da napusti klub

  • 8

U pojedinim medijima u Srbiji pojavila se informacija koja je šokirala sve najvijače Crvene zvezde. Navodno je trener crveno-belih, Miodrag Grof Božović želeo da napusti klub već posle prvog treninga.

On je, kako se navodi u toj vesti bio iziritiran činjenicom da neko od čelnika Zvezde mimo njega kuje planove za prelazni rok, te je demonstratovno napustio sastanak i hteo da ode u Crnu Goru, a u tome ga je navodno sprečio Blažo Raosavljević, VD sportskog direktora na Marakani, koji je ubedio trenera zvezde da odustane od te zamisli.

Pozvali smo upravo Raosavljevića, kako bismo od njega dobili odgovor u vezi sa ovom informacijom.

- Nije tačna informacija. Mi svakodnevno imamo sastanke u klubu gde razmatramo situaciju vezanu za prelazni rok i pojačanja. Posle sastanka smo Grof i ja otišli na ručak i neko je verovatno na osnovu toga iskonstruisao celu priču, to je sve što imam da kažem na tu temu - odlučno je demantovao Raosavljević tu informaciju.

Raosavljević bi uskoro trebalo da dobije i zvaničnu ulogu sportskog direktora na Marakani. Iako je potvrdio da je takva mogućnost izvesna, nije želeo da ulazi u detalje i istakao je da je to pitanje za generalnog direktora Zvezdana Terzića.

(D.U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dezurni na Mari

    14. jun 2015 | 17:53

    Vest je tacna ...ko zna sta ce jos biti kada za igrace ne bude ni dinara ...

  • Lane

    14. jun 2015 | 17:30

    Ukoliko jedini gospodin u fk Crvena Zvezda (GROF) napusti klub svi vi ostali koji "vodite" našu ZVEZDU možete da pakujete kofere!!!

  • brana

    14. jun 2015 | 18:53

    Dokle god ovoga ima u Zvezdi,Partizanu,reprezentaciji,mozemo da zaboravimo na fudbal u Srbiji.Kad se politika i mafija uvuku u sve pore fudbala tu fudbal umire i dok se to ne eliminise ne nadajmo se nikakvim rezultatima.Jedno i jedino resenje je privatizacija gde nece niko osim vlasnika kluba odlucivati o buducnosti samog kluba i njegovih planova.Srbija ne moze ni metar dalje dok se to ne desi,brukamo se i brukamo svoje ime po celom svetu jer nema tog trenera niti tog igraca koji u ovim uslovima moze da napravi iole vredan rezultat.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA