Odbojkaši pali od Brazila posle pet setova!

Srbija posle velike borbe izgubila sa 3:2 od Brazila u hali Pionir u drugom meču trećeg vikenda Svetske lige

  • 2

Odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je od Brazila sa 3:2  (25:23, 20:25, 25:21, 22:25, 15:13) u drugom meču trećeg vikenda Svetske lige.

Naši odbojkaši su kao i na prošlom meču u petak gubili sa 2:1 u setovima, ali su ovoga puta poklekli u petom setu i izgubili su.

Meč pred više od 5.000 gledalaca u beogradskoj dvorani Pionir trajao je 167 minuta, a izabranicima Nikole Grbića malo je nedostajalo da ponovo naprave preokret, nakon što su pre dva dana u Novom Sadu gubili 2:0, pa pobedili 3:2.

U timu Srbije najefikasniji je bio Atanasijević sa 20 poena, Ivović je imao 15, Petrić 14, a Lisinac 12.

Kod Brazilaca se sa najviše poena istakao de Suza (24), a po 13 su imali Neves i Fonteles.

Četvrtog vikenda, koji je na programu od 18. do 21. juna Srbija će ugostiti Australiju. Prvi meč ponovo će se igrati u Novom Sadu, a drugi u Beogradu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zule

    14. jun 2015 | 23:32

    Evo odbojkasi su izgubili od Brazila, pa sto ih niko ne pljuje? Ostavili su srce na terenu i u Brazilu i u Srbiji. Trener legenda, btat trenerov, dovoljno je reci Veliki, veliki Vladimir. To trazimo, borbu! Ne moze se uvijek pobjedjivati, pogotovo Brazil, Italija, Rusija....ali boriti se za Srbiju to mora. Cestitati boljem i to je red. Mnogo puta su nas obradovali i unaprijed znamo da ce opet, a ne kao oni nesretnici fudbaleri, niti su nas obradovali, niti znamo hoce li ikad. Bravo momci, bravo Veliki Nikola,samo tako rezultati ce doci. Volimo vas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA