Partizan blizu dovođenja još jednog pojačanja!

Novi transfer u Humskoj bi uskoro mogao da bude ozvaničen, a reč je o Ognjenu Gnjatiću koji je do sada igrao za Rad

  • 4

U Partizanu nema predaha kada su u pitanju pojačanja. Crno-beli žele da se osiguraju na poziciji zadnjeg veznog igrača, iako je kao zamena za otišlog Drinčića stigao Jevtović iz Novog Pazara, pa su tako blizu dovođenja doskorašnjeg igrača Rada - Ognjena Gnjatića.

S obzirom da na toj poziciji imaju i Darka Brašanca, pomalo je čudno zašto u Humskoj žele da dovedu na istom mestu u timu još jedngo igrača, ali s obzirom da za mladog reprezentativca Srbije postoji veliko interesovanje i da bi u slučaju dolaska ponude koja se ne odbija, morali da ga prodaju, onda je mnogo bolje naći mu već sada zamenu.

Gnjatiću ovo nije prvi put da se povezuje sa šampionom Srbije, jer je i zimus tadašnji trener Marko Nikolić govorio biranim rečima o njemu i izrazio želju da ga dovede, ali se kockice nisu sklopile. Međutim, sada je druga priča, jer je nekadašnjem mladom reprezentativcu BiH istekao ugovor sa "građevinarima".

To je omogućilo čelnicima Partizana da odmah stupe u kontakt sa momkom rođenim 1991. godine i ponude mu četvrotogidišnji ugovor. Očekuje se da saradnja uskoro bude i ozvaničena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dadbod

    16. jun 2015 | 14:11

    @ Beograd/ i ja sam za Bruna Matosa iz Pazara,ali Ognjen je isto dobar fudbaler- gledao sam Rad par puta- odlican u defanzivi,i strahovito precizan pas iz prve ima,pored toga ozbiljan fudbaler,zna da ponese loptu,jak,psihicki stabilan u odnosu na neke nase igrace- bio bi on dobro pojacanje.

  • ma idi

    16. jun 2015 | 10:56

    Ko god dodje on je "pojačanje"SVAŠTA

  • Beograd

    16. jun 2015 | 13:14

    Ma kakav bre gnjatic,nemoj milinkovicu molim te, dajte matosa iz np bolji je od njega sto puta,zasto se dovode igraci koji nemogu da doprinesu poboljsanju igre,zasto se gomilaju igraci i opterecuje platni sistem za igrace koji nisu pojacanja,zasto se dovode pojacanja ako su za dzabe i samo da se popuni broj, nemogu da verujem sta se radi, ako se vec dovode igrac, daj da to bude nesto sto imalo vrijedi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA