ČILE - MEKSIKO 3:3: Da li je Arturo Vidal još nešto mogao da uradi na ovom meču? (VIDEO)

Blistao je fudbaler Juventusa, postigao gol, asistirao, iznudio penal i na kraju postigao još jedan pogodak sa bele tačke

  • 0

Neverovatan meč su odigrali prethodne noći fudbaleri Čilea i Meksika, gledaoci su mogli da uživaju u fenomenalnoj fudbalskoj predstavi, vide čak 6 golova, a na kraju je završen nerešeno 3:3.

Meksikancima je bio potrebniji trijumf u ovom duelu i zato su ozbiljnije ušli u njega, ali je na drugoj strani bio inspirisani Arturo Vidal koji je maltene sam igrao protiv "sombrerosa" i omogućio svom timu da ne doživi prvi poraz na Kopa Amerika, čiji su organizatori.

Goleadu je započeo Vuoso u 21. minutu, posle brzog kontranapada Meksika, ali samo minut kasnije usledilo je izjednačenje. Posle kornera najviši u skoju je bio igrač Juventusai matirao protivničnog golmana, ali kao da se igra tek tada rasplamsala, jer su gledaoci do poluvremena imali prilike da vide još dva pogotka.

Himenez je na isteku pola sata igre, baš kao i Vidal, posle kornera vratio prednost na stranu Meksika, ali je Vargas na asistenciju Vidala maltene pred sam odlazak na odmor doneo novo poravnanje rezultata na semaforu.

Posle deset minuta igre u drugom delu dolazi do potpunog preokreta i ponovo je u centru pažnje ponajbolji igrač selekcije koja je domaćin čitavog takmičenja. Sapleten je u šesnaestercu, sudija nije imao kud nego da pokaže na belu tačku, a on je i preuzeo odgovornost da izvede najstrožu kaznu i doneo vođstvo svojoj reprezentaciji 3:2.

Ipak, nešto kasnije Meksikanci dolaze do potpuno zasluženog boda i to preko strelca prvog gola Vuosa koji je u 66. minutu uspeo da izbegne ofsajd zamku, pobegne odbrani Čilea i savlada Klaudija Brava.

Čile je ovim bodom zadržao prvo mesto sa četiri boda koliko ima i Bolivija iz dve utakmice, dok su meksikanci treći u grupi sa 2 boda i moraće da idu na trijumf u poslednjem meču kako bi kao jedna od najboljih trećeplasiranih reprezentacija prošli dalje. Poslednja je reprezentacija Ekvadora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA