NOVI SPONZOR U HUMSKOJ: Šta povezuje Partizan, Olimpijakos, Palermo i La Korunju? (FOTO) (VIDEO)

Crno - beli za dva meseca dobijaju ultra kvalitetne stolice

  • 9

Fudbalski klub Partizan je potpisao dvogodišnji sponzorski ugovor sa italijanskom kompanijom Sparko, evropskim liderom u proizvodnji sedišta i sportskih sedišta.

Pored fudbala, kompanija Sparco sponzoriše i šampionske klubove u odbojci, košarci, moto-trkama, dok se njihova sedišta za igrače i stručni štab nalaze u klubovima poput Palerma, Torina i Sasuola, Olimpijakosa, Deportiva La Korunje, Dnjepra...

Ugovor je potpisan na dve godine u iznosu od 50.000 evra i obuhvata izradu i montažu stolica za domaću i gostujuću ekipu, natkrilnih boksova, tehničku klupu, ali i izradu sedišta u Sportskom centru Partizan Teleoptik, VIP prostorije, pres salu.

Foto: partizan.rs/Kosta Pjanić Foto: partizan.rs/Kosta Pjanić

Posle obilaska stadiona na kojem će za dva meseca biti postavljene stolice sa logotipom kompanije Sparko i Partizana, svoje utiske izneo je i direktor marketinga kompanije Marko Falaguero.

- Čast nam je što smo postali deo ove ugledne srpske sportske porodice. Znam za Partizan još dok sam bio klinac i sećam se nekih igrača poput Kataneca, Mijatovića ili u novije vreme Jovetića - poručio je Falaguero.

Foto: partizan.rs/Kosta Pjanić Foto: partizan.rs/Kosta Pjanić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    16. jun 2015 | 17:42

    .."Ugledna Srpska sportska porodica..", NORMALNO, UGLEDNA I NAJVREDNIJI BREND SRBIJE U SADASNJOSTI, A I U BUDUCNOSTI..ZAUVEK !!! +41 !!!

  • Damir P*F*C

    16. jun 2015 | 18:05

    VRH !!!

  • Jezuita

    16. jun 2015 | 17:26

    Institucija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA