Ovaj čovek je potpuni ludak: Argentinski fudbaler brutalno nokautirao sudiju! (VIDEO)

Sramotan potez brata igrača Đenove Fakunda Ronkalje

  • 1

Ovo je za zatvor!

Nasilje u Argentini nije više nije samo navijačka stvar. I fudbaleri se sve češće ponašaju kao huligani. Sudije su u najvećem broju slučajeva glavne mete.

SAMO U ARGENTINI: Golman brutalno tukao sakupljača lopti (VIDEO)

Poslednja takva scena dogodila se tokom utakmice nižeg ranga takmičenja u ovoj južnoameričkoj državi između ekipa Fero i Tiro Federala, koja nije ni završena, pošto je glavni arbitar završio u bolnici jer je brutalno nokautiran!

Nesrećnog sudiju pesnicom je pogodio Alehandro Ronkalja, inače brat mnogo poznatijeg igrača Đenove Fakunda, iznerviran činjenicom da je delilac pravde pokazao žuti karton njegovom saigraču.

Ronkalja je pritrčao sudiji i strahovito ga udario u lice, toliko silovito da je ovaj, pre nego što je pao, potiljkom u nos pogodio igrača iza njega, a potom se stropoštao na travu, gotovo paralizovan!

Utakmica je prekinuta istog momenta, nekoliko policajaca je utrčalo na teren, dok su lekari stigli tek 15 minuta kasnije i prevezli sudiju u bolnicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dadbod

    17. jun 2015 | 12:22

    Sa stadiona u zatvor,dozivotno bavljenje sportom....ili idemo u rasulo ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA