Jelena u osmini finala, Ana zaustavljena u Birmingemu!

Jankovićeva je preskočila prepreku u vidu Kejsi Delakve, dok je najbolja srpska teniserka pala posle borbe u tri seta od De Brito

  • 2

Polovično su bile uspešne srpske teniserke na turniru u Birmingemu. Jelena Janković je nastavila sa odličnim igrama na travnatoj podlozi i domogla se osmine finala preko Kejsi Delakve 7:6, 6:3, dok je Ana Ivanović zaustavljena od strane Mišel de Brito posle borbe u tri seta 6:4, 3:6, 7:6.

Janković je posle velike borbe u prvom setu uspela da slomi otpor Australijanke u taj brejku, a time je prelomila i meč, pošto je u drugom setu odlično igrala, bila bolja u gotovo svim segmentima igre i zasluženo slavila. U osmini finala je čeka duel sa boljom iz meča Angelika Kerber - Cvetana Pironkova.

Ana Ivanović na drugoj strani nije uspela da napravi preokret protiv portugalske igračice i pala je posle taj brejka u odlučujućem periodu igre. Izgubila je najbolja srpska teniserka prvi set, a onda je uzvratila istom merom. Međutim, posle čak dva brejka i ribrejka nije uspela da izađe kao pobednica i završila je učešće na turniru.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sos

    17. jun 2015 | 14:54

    Nista novo i razocaravajuce pogotovo kada je Ana u pitanju.RG je bio splet sretnih okolnosti i povoljnog zdreba a ne neke njene sjajne igre.Po igri ne zasluzuje da bude ni u top 20 a kamoli u top 10 na WTA listi.

  • Bane

    17. jun 2015 | 15:11

    Ana. Papa. Alisa u zemlji čuda. "Funny". Pozdrav Ani. :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA