Prosinečki: Kukasti krst je katastrofa fudbala i Hrvatske

Bivši trener Zvezde zabrinut za plasman "vatrenih" na EURO 2016

  • 16

Pod palicom bivšeg trenera Zvezde Roberta Prosinečkog Azerbejdžan je proigrao fudbal, auoči susreta sa njegovom Hrvatskom, trofejni igrač je prokomentarisao skandal sa "kukastim krstom" koji je obeležio utakmicu Hrvatske i Italije u kvalifikacijama za EURO 2016. godine.

U komšiluku se plaše da najnoviji incident može da izbaci "vatrene" iz kvalifikacija, a o tome razmišlja i sam Prosinečki.

- Nažalost, u celoj ovoj situaciji najviše trpi fudbal. Grozno je što moramo da razmišljamo hoćemo li uopšte ići na Evropsko prvenstvo.

- Hoće li nam oduzeti bodove? Već smo kažnjeni igranjem pred praznim tribinama, znači sada kazna mora biti još teža. Bojim se rigorozne kazne. Bila bi to katastrofa. Ne samo za fudbal, već i za celu našu zemlju - poručio je Prosinečki, a preneo Index.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zuza

    19. jun 2015 | 12:36

    Hrvati su jedna od najostrašćenijih nacija i krajnje je vrijeme da se malo dozovu pameti...ipak su u EU!

  • Rajko

    19. jun 2015 | 11:03

    Sami ste krivi sto ste tvrdili da "Za dom spremni" nije ustaski pozdrav, sad kazite da kukasti krst nije obelezje nacista!? Mozda i prodje...

  • draleRS

    19. jun 2015 | 12:30

    Pa vi hrvati to volite,zasto sad pricas drugacije,pogledaj snimke doceka hitlerove vojske u Zagrebu 1941 kako se slavio ulazak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA